MHP lideri Bahçeli'den 6'lı masaya mutabakat metni eleştirisi! 'Bölücülüğe verilmiş bir güvencedir'

MHP lideri Bahçeli'den 6'lı masaya mutabakat metni eleştirisi! 'Bölücülüğe verilmiş bir güvencedir'

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisini hedef alanlara sert tepki gösterdi.

Bahçeli, ''Sürekli körüklenen karalama kampanyalarının müteahhitlerinin zamanı geldiğinde burunlarından fitil fitil getireceğimizi herkes bilmelidir. Hepsine birden meydan okuyorum.'' dedi.

MHP lideri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığına ilişkin tartışmalar konusunda ise ''Sayın Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı adaylığı bal gibi buz gibi anayasaya uygundur.'' diye konuştu.

Bahçeli, 6'lı masanın ortak mutabakat metnini de eleştirdi ve 'Dün açıklanan mutabakat metni göz boyayan bir siyaset kofluğudur, yıkım beyannamesidir, bölücülüğe verilmiş güvencedir. Ucube bir dayatmadır.' dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

 

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar;

 

'Görmek istemeyen bir göze aydınlık fayda etmez. Ulaşamayacağımız hedefleri önümüze koymadık, koymaya da niyetimiz yoktur. Bizim işimiz kin değil, muhabbettir. Milli ve Muhammed'i ahlakı içselleştirerek yaşamaktır. Toprağına merhamet tohumu serpilmeyen ülkeler nice Fatih'lerin matemi olmuştur. İftira salgınına inancımızın şifası ile karşılık veriyoruz. Biz mertliği de biliriz, melanet emellerden hesap sormasını da mutlaka biliriz. Bu vatan, bu ülke, bu bayrak uğruna hilal bıyıklı 3 bin şehit verdik.

 

''BURUNLARINDAN FİTİL FİTİL GETİRECEĞİMİZİ HERKES BİLMELİ''

 

Milliyetçi Hareket Partisi'ne kelepçe takmak hiçbir ahlaksızın harcı değildir. Sürekli körüklenen karalama kampanyalarının müteahhitlerinin zamanı gelince burunlarından fitil fitil getireceğimizi herkes bilmelidir. Kötüleri ve kötülükleri unutursak kanımız kurusun. Saklandıkları deliklerden taş atanların bağrından millet tutacaktır. MHP'ye millet duası ve iradesi ile sahip çıkacaktır. Boşuna hayal kurmayın, boşa plan yapmayın. MHP, aslını inkar etmez, etmeyecektir. Siyaseti sokak dedikodusuna çeviren, davamıza çamur atmaya çalışan asalaklara, aşağının da aşapğısı olanlara eyvallah edersek gök girsin kızıl çıksın. Fitne saçan gazetecilerin, siyasetçilerin, sosyal medya farelerinin, FETÖ'cü hainlerin, dış bağlantılı casusların rezil olması için bekliyoruz. Şeytanın uşaklarına milletin evlatları yenilmeyecek. Emperyalizmin maşalarına, Müslüman Türk milleti eyvallah etmeyecektir. Ey mi yaman Bey mi yaman göreceğiz. Islık çalan perde arkasında dolaşan aymazları unutmayacağımızı buradan kararlılıkla ifade ediyoruz.

Bize kan sıçratmak isteyenlerin elinde şehitlerimizin kanı vardır. Operasyon uşaklarına teslim bayrağı çekecek bir korkak aramızda yoktur.

 

"AÇIK HESAP 14 MAYIS'TA SANDIKTA GÖRÜLECEKTİR"

 

Bizi meşgul edip Türkiye üzerinde oyun kuracağını zanneden davamızın iffetine çamur atmaya kalkışan ahmaklara asalaklara arsızlara en küçük geri adımımız söz konusu olursa gök girsin kızıl çıksın. Hepsine birden meydan okuyorum. Etrafımızda dolaşanları görüyoruz. Açık hesap 14 Mayıs 2023 tarihinde sandıkta görülecektir. Bu vatanın ekmeğini yiyip de Türk düşmanlarının vaatlerine kendini satanlara her şey haram olsun. Damarımıza basanlarla kurumsal kimliğimize organize şekilde saldırı yapanlarla hesaplaşacağız, gözlerinin içine baka baka hukukun imkanlarını sonuna kadar kullanarak layık oldukları akıbetle buluşturacağız.

 

ANKET ŞİRKETLERİNE TEPKİ: ALAYINIZI ÇILIGINA ÇEVİRECEĞİZ

 

Yazıklar olsun. Bu vatanın ekmeğini yiyip de Türk düşmanlarına kendilerini satanlara yuh olsun. Bunların hepsi Amasya'yı görmüştür. Ders almıştır. Onbinlerce vatandaşın MHP'ye kucak açışına hepsi şahit olmuştur. Vaktimiz olsa şerefin ne demek olduğunu hece hece anlatırdım. Kaybettikleri bir şeyi bunlara anlatmanın da ağır bir şey olduğunun farkındayım. Kiralık anketçiler Amasya'yı izlediniz mi? Henüz yeni başlıyoruz, alayınızı çılgına çevireceğiz. Onuruna sahip çıkmak için sıra sende, aziz milletim sıra sende. PKK'lılardan, FETÖ'cülerden, onlarla yol yürüyen 6'lı masadan hesap sormak için sıra sende, aziz milletim sıra sende. Huzurlu bir Türkiye için sıra sende, aziz milletim sıra sende.

 

BAHÇELİ'DEN MUHALEFETE: ARIZA IŞIĞINIZ YANIYOR

 

CHP'sinden, İP'ine ve diğer partilere tavsiyem şudur. Hepinizin arıza ışığı yanıyor. Sanayiye gitmek sizi kurtarmaya yetmeyecektir.

Bıyığını kesmiş, ayrılanlar varmış. Manen aramızda olmayanlardan şikayet edecek değiliz. Gönül fermanımıza her gün katılan binlerle yolumuza devam ediyoruz. Bayağı senaryoların önümüzü kesmesine müsaade etmeyeceğiz. Ağaca bakarken ormanı gözden kaçırmayacağız. Büyük bir aile olduğumuzu hiçbir zaman aklımızdan çıkarmayacağız. Damarımıza basanlarla, kurumsal kimliğimize organize saldıranlarla yerin 7 kat altına girseler de hesaplaşacağız. Hukukun imkanları ile layık oldukları yere kavuşturacağız.

 

"TÜRKİYE YÜZYILI'NIN TERTEMİZ SAYFASINI AÇACAĞIZ"

 

Cumhuriyetin yeni yüzyılını umutla karşılayacağız. Cumhuriyetin yeni yüzyılını iftiharla kutlayacağız. Türkiye Yüzyılı'nın tertemiz sayfasını açacağız. Dünyanın nereye ve nasıl gittiğini bütün aşamaları ile yorumluyoruz. Dünyada oynanan büyük oyunların iç yüzünü açıklıkla görebiliyoruz. Türkiye'nin jeopolitik yeri ve önemini görebiliyoruz. Hedeflerimizi reel politik düzlemde tayin ediyoruz. Ülkemiz ve milletimiz için hedeflerimiz nedir, bu soruya sürekli cevaplar arıyoruz.

 

''SAYIN ERDOĞAN'IN ADAYLIĞI BAL GİBİ ANAYASAYA UYGUNDUR''

 

Cumhurbaşkanı'nın tekrar aday olamayacağını iddia etmek, hukuken geçersiz, siyaseten ağır kusurdur. Sayın Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı adaylığı bal gibi buz gibi anayasaya uygundur, ahlaken ve hukuken de meşrudur. Sayın Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ndeki yetki ve sorumlulukları ile sadece bir dönem seçilmiştir. Sayın Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ndeki ikinci dönem adaylığı tartışmasızdır. Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Türk milletinin adayıdır. Karşı çıkanlar küresel güçlerdir. Sayın Cumhurbaşkanımızın tekrar seçilmesi için geceyi gündüze katacağız. Söz sıra milletindir. Zillet ittifakı da sıfırı çekecektir. Kılıçdaroğlu, Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ile uğraşmasın. FETÖ'nün PKK'nın sırtını sıvazlayan ip başkanı kendi işine baksın bizim adayımız belli Sayın Recep Tayyip Erdoğan 14 Mayıs 2023'te yeniden ve açık ara farkla seçilecektir. Sabrımızı zorlamasınlar konuşursak derinden hiç kimse hiçbirisi kalkamaz yerinden.

 

6'LI MASAYA MUTABAKAT METNİ ELEŞTİRİSİ

 

13 Şubat'ta cumhurbaşkanı adayını belirleyeceklermiş. Eğer karar veremiyorlarsa noter huzuruna çıkıp kura ile adaylarını tespit etmeleri de bir seçecek olarak önlerinde durmaktadır. Buna akılları yatmıyorsa kısa ve uzun çöp çekmek suretiyle adayını çıkarabilirler. O piti piti karamela sebeti tekerlemesi ile de adaylarını bulabilirler. Dün açıklanan mutabakat metni göz boyayan bir siyaset kofluğudur, yıkım beyannamesidir, bölücülüğe verilmiş güvencedir. Ucube bir dayatmadır.''


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.