MHP Lideri Bahçeli'den flaş açıklamalar! Her türlü fedakarlığı yaparız

MHP Lideri Bahçeli'den flaş açıklamalar! Her türlü fedakarlığı yaparız

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "MHP cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin teoriden pratiğe kadar aktif olarak içindedir. Sistemin muhafazası için her fedakarlığı seve seve yaparız" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin İl Başkanları ve Belediye Başkanları Toplantısı'nın kapanış oturumunda konuşuyor. 

Bahçeli'nin açıklamalarının satırbaşları şöyle:

MHP, tek yürektir, tek sestir, tek nefestir. MHP mazlumların tercümanı, gariplerin kalp atışıdır. MHP Türkiye'nin son kalesi, son direniş hattıdır. Adana'da başlayan muhteşem diriliş hamlesi önümüzdeki yıl yarım asrı geride bırakmış olacaktır.

Yarım asırdır millet hizmetindeyiz. Kurucu genel başkanımız Türkeş Bey'in açtığı yolda, gösterdiği istikamet boyunca yılmadan, yıkılmadan yürüyüş halindeyiz. Merhum başbuğumuzu özlemle, hasretle anıyoruz.

Dönenlere, satanlara, kaçanlara, korkanlara hiç aldırış etmeden cesaretle yürüyoruz. Arkamıza bakmadan, tuzaklara takılmadan Türk milletini yüceltmek için çalışıyoruz. Yolumuz Hak yoludur, Allah yoludur.

DİRENE DİRENE, ŞEYTANLARI TAŞLAYA TAŞLAYA BUGÜNLERE GELDİK

Engin bir inancımız, hayranlık verici duruşumuz, fedakarlığımız ve feragatimiz vardır ki, oluk oluk vicdanlara akmıştır. Yatağına sığmayan taşan ırmaklar gibi Anadolu'nun her yerine ulaştık. Kimi zaman unutulduk, kimi zaman unutulduk sanıldık. Pes etmedik, umudumuzu kaybetmedik. Haklıydık, hakkımızın teslimini bekledik.

Önce ülkem dedik, önce millet dedik, Türküz dedik, Türkçüyüz dedik, turanın ülküsüyle beslendik. Kozmopolit azgınlara, komünist akınlara direne direne, şeytanları taşlaya taşlaya bugünlere geldik. Aslından soyutlanmış, özgürlük ve insan hakları propagandasıyla bölücülüğü palazlandırdılar. Terörizmle sineceğimiz, terör saldırılarıyla susacağımızı zannettiler.

Ekonomik tetikçileri kışkırttılar. FETÖ iblisini üzerimize saldılar. İşgali denediler, istilayı özendirdiler. Ancak ihmal ettikleri, görmezden geldikleri milli cesaretin karşısında her seferinde rezil rüsvaya döndüler. Türklüğün izini silmeye kimsenin gücü yetmez. Türk milleti birdir, hıyanet ve husumete karşı yenilmez iradedir. Türk vatanı bölünmez bütündür ve yapacağımız fedakarlıkların sınırı yoktur. İstiklalimiz için nice bedeller ödenmiştir. Türk milleti tarih içinde tezahür eden eşsiz bir kaynaşmanın mahsulüdür.

YÜZÜMÜZÜN AĞARMASI İÇİN YÜZSÜZLERE ŞANS TANIMADIK

Biz MHP'yiz. Bazen bitmeyen mücadele, bazen tükenen umutlar, bazen çelikten yumruk olduk. Bazen yufka yürek, bazen hayırsever bir vicdan ve gönül olduk. Allah adına yapılan cenkler, minareler olduk. Türk milletinin manevi muhafızlığını görev bildik.

Bugüne kadar ülkücü yaşadık, adam gibi yaşadık, bozkurt gibi hayata tutunduk. Elleri nasırlı dedelerin elleri kınalı anaların, kundağa düşen sabilerin, tüm insanlarımızın umudu olmak için şereflice çaba sarf ettik. Ne aldandık, ne aldattık ne de aldananlara inandık. Yüzümüzün ağarması için yüzsüzlere şans tanımadık.

Üstlendiğimiz sorumluluk büyüktür, kutludur, bir o kadar da ağırdır. İnsanlığın yaşadığı ahlak ve değer buhranını analiz eden değerlere sahibiz. Sorgulayıcı bakışa sahibiz. Adalet duygusuna sahibiz. 2023 yılında lider ülke Türkiye hedefine ulaşacağız. 2053'te süper güç Türkiye'ye varmayı gaye ediniyoruz.

HER FEDAKARLIĞI SEVE SEVE YAPARIZ

Klasik siyasi şablonlara uymayız. Cumhuriyetin 3'üncü evresine yeni geçmişken, olaylar karşısında duyarsız ve sorumsuz hareket edemeyiz. MHP, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin her aşamada içindedir. Pay sahibidir. İhtiyaç duyulan her fedakarlığı seve seve yaparız. Geleceği planlamak yattığımız yerden olmaz. Aklın yolu birdir, o akıl Türk milletidir. Uzun hedefleri kucaklayanlar ancak gönlü, yüreği, vicdanı büyük olan dava adamlarıdır.

Dava adamlığının hasretlerine sahip olmayanların, bedel ödemeyi göze alamayanların, fikrini ve mücadelesini savunamayanların, zoru görünce sinenlerin sahip olacağı bir unvan değildir ülkücülük. Gelecek gevşeklikle inşa edilemez, korkaklardan Fatih çıkamaz. Geleceğin Türkiye’si bugünün faziletli fedakarlıklarıyla oluşacaktır.

Biz bir tarih yazıyoruz, Türk milliyetçiliği tarihe altın harflerle geçmiştir. Sıra bizdedir. Türk milletinin yaşadığı beka düzeyindeki tehditler, yeni ve çok önemli bir görev yüklemektedir.

Devletimizin ve milletimizin bekası için önemli görevlerle karşı karşıyadır. Bütün dikkatler bize çevrilmiştir. Uyursak mezarımızı kazarlar. Beka düzeyindeki tehditleri analiz edip, stratejik müdahaleleri yapabilmeliyiz. Türkiye Cumhuriyeti'nin istikrarlı yönetimi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemidir.

CHP, HDP, İP AYNI ÇİZGİDEDİR

Türkiye'nin önüne hendek kazan, demokrasi dışı anlayışlara gülücük saçan bir ittifak vardır ki ortadadır. Bir yandan cumhurun huzuru için kurulmuş için bir ittifak varken, diğer yandan ihanet oluşumu pusudadır. CHP, HDP, İP aynı çizgidedir.

24 Haziran'da sonuç alamayan bu güruh umutlarını 31 Mart'a bağlamıştır. Sadece bekleyerek, ümit ederek amacımıza ulaşamayız. Tedbir almalıyız, tevekkül etmeliyiz. 31 Mart 2019 seçimlerini bir rejim krizine dönüştürmek isteyenlerin başlarına geçirmek boynumuzun borcudur. Vazife kutsaldır, kutludur. İhmali acıklı sonuçlara neden olacaktır.

AİHM SKANDAL BİR KARARA İMZA ATMIŞTIR

PKK'lı Demirtaş'ın serbest kalmasını isteyenlere zillet ittifakından başkası değildir. Türkiye'yi yabancılara ihbar eden zihniyetin ana aktörleridir. AİHM'in PKK'lı Demirtaş için verdiği kararı gördünüz. Skandal bir karara imza atmıştır. Tescilli bir bölücünün siyasi nedenlerle cezaevine sokulduğu iddia edilmiştir. 53 kişinin kanı bulunan Demirtaş'ı haklı birisiymiş gibi göstermek Türk milletine hakarettir. Türk yargısı tarafsız ve bağımsızdır. Bir mahkeme kararı önce vicdanlara uygun olmak zorundadır.

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.