MHP Lideri Bahçeli'den flaş af açıklaması!

MHP Lideri Bahçeli'den flaş af açıklaması!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeni bir af açıklamasında bulundu ve dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte ayrıntılar;

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin 24 Haziran Genel seçimlerinden önce gündeme taşıdığı affa ilişkin sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Affa ilişkin açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Bahçeli, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görüşülmesini beklediklerini ifade etti ve mesajı gönderdi.

İşte konu ile ilgili Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri Devlet Bahçeli’nin açıklamalarının tamamı:

“Milliyetçi Hareket Partisi olarak af yasası ile ilgili teklifi Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne verdik. Meclis’te Adalet Komisyonunda görüşülmesini bekliyoruz.”

Bilindiği üzere af tartışmaları MHP ile Ak Parti arasında yapılması beklenen yerel seçimde ittifakı bozmuş ve iki lider arasında bir gerginlik yaşanmıştı.

"BU MEMLEKET MESELESİ"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mahkum yakınları dayanışma ve yardımlaşma derneği üyeleriyle bir araya geldi. Af yasasının meclise verildiğini söyleyen Bahçeli, "bu memleket meselesi" ifadelerini kullandı

Devlet Bahçeli şöyle konuştu:

"MHP olarak yasamızı hazırlayıp meclise verdik. Mecliste Adalet komisyonunda görüşülmesini bekliyor. 50 Milletvekilimizle olayı takip ediyoruz. Fakat 50 kişiyle bu yasayı çıakrtmak mümkün olmaz. O yüzden diğer partilerle de arkadaşlarımız temas halinde. Bir telaşa kalıp kendinizi incitmeyin sırası gelince gereği yapılır. Bu memleket meselesi."

Bir vatandaşın "biz Milliyetçi Hareket Partisi'ne oy verdik" demesi üzerine Devlet Bahçeli " İstersen verme. bunu oy için yapmıyoruz. Bir daha ağzınızdan duyarsam yasayı geri çekerim" ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.