MHP Lideri Bahçeli'den flaş Kılıçdaroğlu değerlendirmesi "Proje ile geldi proje ile gidiyor"

MHP Lideri Bahçeli'den flaş Kılıçdaroğlu değerlendirmesi "Proje ile geldi proje ile gidiyor"

MHP Lideri Devlet Bahçeli, 'Beştepe'ye giden CHP'li' iddialarını değerlendirerek' Kılıçdaroğlu bir projeyle geldi, başka bir projeyle de gideceği gözüküyor' dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, 'Beştepe'ye giden CHP'li' iddialarını değerlendirdi.

Bahçeli Türkgün Gazetesine verdiği röportajda,"Yeni partilerin kurulma aşamasında, siyasetteki arayışların hızlandığı bir dönemde yaşananların tesadüf olmadığı kanaatindeyim. Kılıçdaroğlu bir projeyle geldi, başka bir projeyle de gideceği gözüküyor. Beştepe’de görüşme yalanına Sayın Cumhurbaşkanı’nın alet edilmesi de ayıptır. Türkiye’de siyasi bir skandal varmış gibi dünyaya jurnallemek rezalettir. Kılıçdaroğlu kumpas arıyorsa aynanın karşısına geçip kendisine bakmalıdır" ifadesini kullandı.

 

'ÜVEY KARDEŞ BİLE DEĞİLİZ'

 

Kılıçdaroğlu'nun 'Ülkücü kardeşlerim' sözlerine yönelik Bahçeli, "Kılıçdaroğlu’yla üvey kardeş bile değiliz. Çünkü terör örgütleriyle sırt sırta vermiş, PKK/YPG/FETÖ’ye sesini çıkaramayan birisiyle nasıl kardeş olacağız?

 

Bahçeli şöyle devam etti:

 

"Alman, Fransız, İngiliz sermayesi olsaydı Kılıçdaroğlu gene itiraz eder miydi?

İsnat ve iftiralarıyla nereye varmak istiyor?

Savunma Sanayinde millik oranı yüzde 70’e ulaşmışken, sanıyorum Kılıçdaroğlu’nun uykuları kaçıyor! Hop oturup hop kalkıyor!

Bu ülkeye haksızlıktır. ‘Katar’a satıldı’ diyor, ‘bedava verildi’ diyor, 25 yıllığına özel sektöre işletme hakkının devredildiğini ya bilmiyor ya da insafsızca çarpıtıyor, suyu bulandırmak için silah baronlarının sözcülüğünü yapıyor.

Kemal Kılıçdaroğlu tarihin yanlış istikamet ve tarafındadır."

 

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.