MHP lideri Bahçeli'den kimyasal silah iftirasına sert yanıt: Türk askerlerini suçlayan kim varsa teröristtir, şerefsizdir

MHP lideri Bahçeli'den kimyasal silah iftirasına sert yanıt: Türk askerlerini suçlayan kim varsa teröristtir, şerefsizdir

MHP Lideri Devlet Bahçeli, '2023'e Doğru Aday Belli Karar Net' mitingleri kapsamında Manisa Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlarla buluştu.

MHP lideri Devlet Bahçeli, "2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net" temalı açık hava toplantıları kapsamında Manisa'da açıklamalarda bulundu.

 

Bahçeli'nin konuşmasından bazı satır başlıları şöyle:

 

'Türkiye'nin egemenlik haklarını beraber koruyacağız.

Yıkılmamızı gözleyenler var dikkat ediniz, birbirimize girmemizi düşleyenler var uyanık olunuz, Türkiye’miz üzerinde emeli ve gözü olanlar var tetikte olunuz. Bizde milletimizi seven mangal gibi yürek, mücadelemizi diri tutan müstesna bir emek var.

 

'TÜRKİYE'YE TUZAK KURANLAR, 2023'DE ALT EDİLECEKTİR'


Biliyoruz ki sevmek için yürek, sürdürmek için emek lazımdır. Bizde de milletimizi seven mangal gibi yürek, mücadelemizi diri tutan müstesna bir emek vardır. 2023 Türk tarihinin dönüm noktalarından biridir, 2023 Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümüdür. Ayrıca sandık ve demokrasi yılıdır. Türkiye'yi zillete düşürmek isteyenler 2023'te alt edilecektir.

Milletimizin hak ve hukukunu birlikte savunacağız, devletimizin egemenlik haklarını beraber koruyacağız, daha güzel daha güvenli Türkiye'ye ulaşmak için canımızı dişimize takıyoruz.

 

'BİZİM ADAYIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DIR'


Türkiye'de bulamadıklarını yabancı ülkelerde arayanlar, terör örgütlerine destek verenler, gittikleri ülkelerde şikâyet edenler çok iyi bilsinler ki bizim adayımız Sayın Erdoğan'dır. Cumhurbaşkanı adayı belirlemek için icazet yarışına girenler, gelsinler de Manisa'daki imrenilecek heyecan dalgasına kulak versinler. Bizim adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır.

 

'İCAZET YARIŞINA GİRENLER MANİSA'YA BAKSINLAR'


Cumhurbaşkanı adayı bulabilmek için icazet yarışına girenler gelsinler Manisa'ya baksınlar, koştura koştura ABD'de soluğu alan iş birlikçiler yüreği yetiyorsa buraya kulak versinler. 2023 seçimleri Türkiye’nin kaderini tayin edecektir. Ya geleceğimiz zillete düşüp heba olacaktır ya da Cumhur’un cesaret ve dirayetiyle bütün korkuluklar yıkılacak, bütün oyunlar bozulacaktır.

Henüz dış güçlerden aday için izin ve yetki belgesi alamadıkları için bir şey söyleyemiyorlar, Amerika'ya biri gidiyor biri geliyor.

 

'BU BİR FETÖ TAKTİĞİDİR'


Kılıçdaroğlu meydan okuyor ancak hala adayım diyemiyor. Malum belediye başkanlarını Sayın Erdoğan ile eş tutup rakip gösteriyorlar. Bu bir FETÖ yönetimidir. Yenemiyorsan yıprat taktiğidir. Adaylık için talimat sırasına giren, bunu da hamburger maskesiyle gizleyen ittifak ortaklarına hesabı soracak olan Türk Milleti'dir. İktidar ruhsatını ABD’den almak için kuyruğa girenleri Türk milleti sandığın başında bekleyecektir.

 

'KİMİ CUMHURBAŞKANI ADAYI YAPACAKLARI BELİRSİZDİR'


2023 seçimleri Türkiye'nin kaderini tayin edecektir. Ya geleceğimiz heba ve heder olacaktır ya da bütün oyunlar bozulacaktır. Artık başka çare, başka seçenek kalmamıştır. Bu ittifakın ne makul hedefinden ne de akla yatkın bir projesinden bahsetmek mümkün değildir. Tek bildikleri aldatmadır, yalandır. Kimi cumhurbaşkanı adayı yapacakları belirsizdir. Medya bu dipsiz ve sonsuz tartışmaya planlı bir oyun çerçevesinde ortam açıyor. Üstelik başarısız, kifayetsiz isimlerle sayın Erdoğan kıyaslanıyor, onunla bir tutuluyor. Kılıçdaroğlu meydan okuyor ancak hala adayım diyemiyor. Henüz dış güçlerden bir aday ismi söyleyemiyorlar.

 

İYİ PARTİ VE CHP'YE TEPKİ


CHP genel başkanı ABD'deki bir benzinlikte 8 saat hamburger yediğini ifade ederek şaibeli diyaloglarını örtbas etmeye kalkıyor. Adaylık için talimat sırasına giren, bunu da hamburger maskesiyle gizleyen ittifak ortaklarına hesabı soracak olan Türk Milleti'dir. Zillet partilerinin peş peşe ABD'nin yolunu aşındırmaları boşuna değildir. Birisi geliyor, birisi gidiyor. Adeta okyanus ötesinde nöbete gidiyorlar. Çok açıktır ki zillet ittifakı Türkiye'nin karşısındaki mihraktır. Zillet ittifakı Türkiye'nin ayağına vurulmak istenen küflü prangadır.

 

'CUMHURBAŞKANI SİSTEMİ İLE SİYASİ İSTİKRAR KURUMSALLAŞMIŞTIR'


Maalesef emperyalizmin hesabına çalışan bir muhalefet anlayışının ülkemizde bulunuyor olması utanç anıtı gibi karşımızdadır. İngiltere’de başbakanların görev süreleriyle marulun bozulma süresi mukayese edilmektedir. Türkiye’de ise Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle siyasi istikrar hamdolsun kurumsallaşmıştır. İngiltere'den Hollanda'ya, Almanya'dan Belçika'ya parlamenter sistem kaynaklı sıkıntılar yaşanmıştır. İngiltere'de neredeyse haftada bir başbakan değişmektedir.

Cumhurbaşkanlığı hükümeti sistemini Türk milleti kurmuştur. Güçlendirip geleceğe taşıyacak olan da Türk milletidir. Kılıçdaroğlu'nun ne işimiz var Suriye'de, ne arıyoruz Libya'da sözleri Aziz Atatürk ile taban tabana zıttır.

 

'TÜRK TABİPLER BİRLİĞİ KAPATILMALIDIR'


Geçtiğimiz günlerde TSK'ya şerefsiz bir iftira atılmıştır. Biliyoruz ki her hain korkaktır, yalancıdır. Hain her fırsatta hainliğini gösterecektir. PKK'nın namussuz iftirasına önce CHP'li bir vekilden destek gelmiştir. Türk Tabipler Birliği Başkanı demiş ki 'Belli ki sinir sistemini tutan kimyasal gazlardan biri kullanılmış durumda'.. Tepkiler çoğalınca 'öyle bir şey demedim ki' diyerek çark etmiştir. Şerefli Türk askerlerini suçlayan kim varsa teröristtir, şerefsizdir, haindir, dökülen şehit kanlarının vebali onların üstündedir. PKK'nın kara propagandasına destek olan vekillerin gazi Meclis'in çatısı altında olması hepimiz adına yıkımdır. Mahkemeye çıkarılması şarttır. Türk Tabipler Birliği'nin kapatılması, başkanın da hesap vermesi haktır, hukuktur, devlet ve millet onurunun ertelenemez sorumluluğudur. Haram olsun, şart olsun, yaptıklarınız boğazınızda koca bir dert olsun.'


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.