MHP Lideri Devlet Bahçeli: 'Türkiye yol geçen hanı ve sığınmacı kampı değildir'

MHP Lideri Devlet Bahçeli: 'Türkiye yol geçen hanı ve sığınmacı kampı değildir'

MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Bahçeli konuşmasında sığınmacılar konusuna da dikkat çekti.

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli, MHP grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

 

MHP Lideri Bahçeli'nin açıklamaları şöyle:

 

'Muhterem milletvekilleri, öz, kabuk tarafından esir alınırsa maneviyat yerini maddiyat alırsa, dürüstlük, dalavere ile aşağı alınırsa hayatın ve siyasetin olağan akışı tıkanmak ile kalmayacak insan ve toplum huzuru tamamen sarsılacaktır.

Yeri gelince emeğini, malını, canını feda etmekten kaçmayan fedakarlık simgeleri geleceğimize ışık tutmuşlardır. Feragat timsalleri tarihe nam ve iz bırakmışlardır.

Zübükzadelerin kaynakları maalesef hala kurumamıştır. Bu vatana, bu millete canımız bin defa helali hediyedir.

Bozuk ve bulanık zihniyet sahiplerinin bizim tarzımızı, tavrımızı anlaması eşyanın tabiatına aykırıdır.

Tanzimat devrinde Batı'yı taklit etmek sureti ile gerilemenin ortadan kalkacağını öne süren kaymak tabaka Osmanlı'nın yıkılışına bilerek ya da bilmeyerek hizmet etmişlerdir.

Bugün ülkemizde asıl sorunlarından birisi değişmeyen kafa yapısıdır. Türkiye'nin egemen devlet vasfına, tarihsel çıkarlarına yabancı devletlerin prizmasından bakanlar düştükleri zilleti göremeyecek kadar körleşmiş ve kaskatı kesilmişlerdir.

 

İMAMOĞLU'NA TEPKİ: İSTANBUL'U YÜZ ÜSTÜ BIRAKMASI HANGİ AHLAKA SIĞMIŞTIR?

 

Aylardır devam eden Cumhurbaşkanı adayınız kim olacak sorusuna Zillet İttifakından bir cevap gelmemiştir. Zillet İttifakı'ndakiler birbirlerini zorda bırakmayı, faka bastırmayı meslek edinmişlerdir.

Kılıçdaroğlu'nun aday olma iştahı her seferinde karşı duruş ile kırılmaktadır. İBB Başkanı'nın Karadeniz turunda belediye bütçesi ile dar katılımlı mitingler düzenlemesi ortamı yeniden kızıştırmıştır. Bu belediye başkanının hangi siyasi sorumluluğunu üstlendiğini merak ediyoruz. Otobüse doldurduğu gazetecilerle bu belediye başkanı nereye gidiyor? Bayram gününde Karadeniz'de ne aramıştır? İstanbul'u yüz üstü bırakması hangi ahlaka sığmıştır? Şehrini bırakarak vızır vızır gezmesi hangi akla hizmettir?

Bizim tespitimiz nettir, İstanbul İstanbul olalı böylesi bir zillet ve hezimet ne görmüş ne yaşamıştır. Asıl vız gelip tırıs gidecek şahıs İmamoğlu'dur. İradesi de ipoteklidir. İstanbul ziyan edilmiştir. İstanbuk kaderi ile baş başa bırakılmıştır. Bu kara leke parti yönetimi ve belediye başkanının alnına kazınmıştır.

 

SEÇİM ÇIKIŞI

 

Seçimler 2023 haziran ayında zamanında yapılacaktır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da açık ara farkla yeniden seçilecektir.

2023'te tarih tekerrür edecek, müstevliler ve taşeronları kaybedecek. Kazanan Türk vatanı, Türk Milleti, Cumhur İttifakı ve MHP olacaktır.

 

'SIĞINMACI MESELESİ ÜLKEMİZİN YUMUŞAK KARNIDIR'

 

Türkiye'de bulunan yabancılarla ilgili duygusal yönü ağırlıklı, provokasyon dozajı yüksek kirli malumatlar, gerçek dışı iddialar, çarpıtılmış videolar ve fotoğraflar sosyal medya kanalı ile servis edilmiştir. Sığınmacı meselesi ülkemizin yumuşak karnı, istismara açık bir yanı haline gelmiştir. Önü arkası hesaplanmadan atılacak her adım toplumun sinir uçlarını tahrip ve tahriş edecek her şey doğrudan uçuruma gidecektir. Bir tezgah artan ölçüde sahnelenmektedir.

 

'TÜRKİYE YOL GEÇEN HANI DEĞİLDİR'

 

Elbette Türkiye yol geçen hanı ve sığınmacı kampı değildir. Demografik özellikler, sosyal doku ve kültürel müktesabat korunmalıdır. Biz gelecek nesillere her anlamda güvenceye kavuşturulmuş bir vatan bırakmak konusunda görevliyiz.

Misafir halde bulunan sığınmacılara cephe açmak anlamına gelmemelidir, gelmemelidir. Bugün misafirimiz olanlar yarın komşumuz olacaklardır. Komşu komşunun külüne muhtaçtır. Türkiye'nin göçe karşı alacağı önlemler, milli siyaset planlaması ile gerçekçi bir boyut kazanmalıdır.

 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.