MHP lideri Devlet Bahçeli'den 1 Mayıs paylaşımı

MHP lideri Devlet Bahçeli'den 1 Mayıs paylaşımı

MHP lideri Devlet Bahçeli sosyal medya hesabından hem Berat Kandili hem de 1 Mayıs için kutlama paylaşımı yaptı.

MHP lideri Devlet Bahçeli sosyal medya hesabından hem Berat Kandili hem de 1 Mayıs için kutlama paylaşımı yaptı. Twitter'dan paylaşılan mesajlarda şu ifadelere yer verildi:

İnsanlık var olduğu andan itibaren muhatap kaldığı maddi ve manevi sorunlardan kurtuluşun yollarını aramış, bulduğu zaman yükselmiş, mahrum kaldığında da dağılmanın, yıkımın, yozlaşmanın pençesine düşmüştür.

Yusuf Has Hacib’den alıntı

Boşuna dememişti Yusuf Has Hacib: “Dünya baştan ayağı bozuldu, görüp de şaşıran var mı bunu? Müslümanlar karıştı, birbirini yiyor, tam bir huzur bulan kafirler yatıyor.Ağızları bozuk,anıları bulanık,adları bulaşık,ahlakları bozgun olanların,suretleri ne olursa olsun,siretlerini gizleme ihtimali yoktur.Satır satır büyüyen,sadır sadır devleşen samimiyet,milliyet,muhabbet,hürmet ve mensubiyet onuru her engeli yıkacak, her operasyonu alt edecektir.

Kandil gecesini kutladı

Kutlu Ramazan ayına az bir süre kala, beratımıza vesile olması dileklerimle aziz vatandaşlarımın, Türk-İslam aleminin, siz değerli takipçilerimin mübarek kandilini en halisane duygularımla kutluyor, herkesi Cenab-ı Allah’a emanet ediyorum.

Kaostan uzak 1 mayıs

Kavgadan, karışıklıktan, kışkırtmadan, kaostan tamamen uzak kalmasını temenni ettiğim 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle emeğiyle geçinen, alın teriyle hayatın külfetine direnen vatan evlatlarını yürekten selamlıyor, hepsini kucaklıyorum.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.