MHP Lideri Devlet Bahçeli'den dikkat çeken açıklama! Üniversite sınavları kalkıyor mu?

MHP Lideri Devlet Bahçeli'den dikkat çeken açıklama! Üniversite sınavları kalkıyor mu?

MHP lideri Devlet Bahçeli, üniversite sınavları ile ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, "Ümit ediyorum ki üniversite sınavını kaldıracağımız günler çok uzak değildir" dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

 

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar:

 

'İyiliğe karşı iyilik adalettir, iyiliğe karşı kötülük cinayettir, kötülüğe karşı iyilik ihsandır. İnsanlığın en büyük derecesidir.

Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmanın koçbaşı gençlerimizdir. Teknolojik gelişmelerin boyutu nereye ulaşırsa ulaşsın, sahip olduğu beşeri cevherin adı Türk gençliğidir. Üstelik alfabenin hiçbir harfiyle sınırlandırılamaz. 

O gençliktir ki; kim var diye sorulduğunda sağına soluna bakmadan ben varım diyebilen bir gençliktir. 

 

"ÜNİVERSİTE SINAVINI GENİŞ MUTABAKATLA KALDIRALIM"

 

Ümit ediyorum ki geniş bir mutabakat sağlayarak üniversite sınavını kaldıracağımız günler uzak değildir.

 

SEÇİM SONUÇLARI

 

Parti olarak seçim sonuçlarını değerlendirdik. Stratejik hedeflere ulaşmanın memnuniyeti dile getirilmiştir. Parti olarak rehavete kapılamayız. Hız kesmeden çalışmalara devam edeceğiz. Zaman, çalışma zamanıdır. Bir günümüzün diğeriyle aynı olmamasına özellikle dikkat ve özen gösteriyoruz. 

Türkiye'mize nefes aldırmak, iç ve dış kaynaklı sorunları çözmek, milletimizi hak ettiği mevkilere çıkarmak asıl gayemizdir. Bu itibarla siyasi mücadelemizi şevkle sürdürmek zorundayız.

 

"CHP'NİN YÖNETİMİ ALTINDAKİ ŞEHİRLER HAYSİYETİNE KAVUŞMALI"

 

Birinci stratejik hedefimiz mevcut belediye başkanlarımızı muhafaza ederek yenilerini eklemektir. İstanbul, Ankara, İzmir büyükşehir belediyeleri olmak üzere diğer tüm büyükşehir belediyelerinin, il ve ilçe belediyelerinin Türkiye'nin yükselen itibarına müzahir şekilde yönetilmesi tarihi önemdedir. Belediyecilik bir sevda yönetimidir. İstanbul 5 yılını kaybetmiştir. Aynı durum Ankara, Antalya, Mersin, Antalya, Hatay, Tekirdağ büyükşehir belediyeleri için de geçerlidir. 

Türk milleti, mahalli iradelerin üzerine düşen zillet gölgesinden kurtulmalıdır. Allah'ın izniyle CHP'nin ve diğer zillet partilerinin yönetimi altındaki şehirlerin hürriyet ve haysiyetlerine kavuşmalarına hep birlikte şahit olacağız.

 

YENİ ANAYASA VURGUSU

 

Yeni bir Anayasa ülkemize kazandırılmalıdır. Her milletvekili, yaptıkları kadar yapamadıklarından da sorumlu olacaktır.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.