MHP Lideri Devlet Bahçeli'den flaş açıklama: "Ankara, CHP'nin eline geçmeyecek"

MHP Lideri Devlet Bahçeli'den flaş açıklama: "Ankara, CHP'nin eline geçmeyecek"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Ankara İl Başkanlığı’nın yeni hizmet binası açılışına katıldı ve Millet İttifakı’na yönelik dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

MHP Ankara İl Başkanlığı’nın yeni hizmet binasının açılışına katılan Devlet Bahçeli, yaptığı konuşmada Ankara’nın CHP’nin eline geçmeyeceğini söyledi.

"ANKARA'YI PKK'NIN TUTSAĞI YAPMAK İSTEYENLER MİLLİ ŞAMARI YİYECEKLER"

“Ankara tam bağımsızdır” diyen Devlet Bahçeli, “HDP ile ittifak kurup PKK’nın tutsağı yapmaya heveslenenler 31 Mart’ta milli şamarı yiyeceklerdir” diye konuştu.

"ANKARA, CHP'NİN ELİNE GEÇMEYECEK"

Devlet Bahçeli, “Ankara Atatürk’tür, Sakarya’dır, Dumlupınar’dır, şehitliktir, zalimlerin korkulu rüyasıdır, zillete bulanmış, Türkiye düşmanlarının arkasına saklanmış CHP’nin eline geçemeyecektir” dedi.

MHP’nin hem olduğu gibi görünmeyi hem de göründüğü gibi olmayı esas olarak kabul ettiklerini ifade eden Devlet Bahçeli, halkın kendilerinden beklentilerinin farkında olduğunu ve Ankara’nın ‘onurunu’ korumak zorunda olduklarını belirtti.

“Ankara dün zillete teslim olmadı, yine olmayacaktır” diyen Bahçeli, Ankara'ya kilit vurmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini söyledi.

"MEHMET ÖZHASEKİ BAŞARIYA ULAŞACAK"

Ankara’ya bağlı 25 ilçenin tamamında Cumhur İttifakı’nın sesinin duyulması gerektiğini söyleyen Bahçeli, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki’nin tevazu, tecrübe ve işinin erbabı olarak mutlaka başarıya ulaşacağını ifade etti.

Ayrıca anketler konusuna da değinen Bahçeli, aldatma teşebbüslerine aldırış etmeyeceklerini, Ankara’nın Mehmet Özhaseki ile yükselişini devam ettireceğini sözlerine ekledi.

Devlet Bahçeli ayrıca, ‘Kürdistan’ methiyeleri düzenlere ‘Ankara’da ekmek yok’ sözleriyle konuşmasını tamamladı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.