MHP neden Erdoğan'ı desteklediğini açıkladı!

MHP neden Erdoğan'ı desteklediğini açıkladı!

Milliyetçi Hareket Partisi’nden çok kritik Erdoğan açıklaması yapıldı. İşte ayrıntılar;

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında açıklamalarda bulundu ve Erdoğan’a sürekli bir operasyon yapıldığını, aslında bu operasyonun Türkiye’yi ve Türk milletini hedef aldığını ifade etti.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı devlet, millet ve ülke için desteklediklerini belirterek, "Bugün, Cumhurbaşkanı Erdoğan üzerinden sürekli bir operasyon yapılıyor. Hep onun üzerine yüklenerek yapılan operasyon, aslında Türkiye'ye ve Türk milletine karşı operasyondur. Bize düşen de sahip çıkmaktır" diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 8 Ocak'ta aldığı karar doğrultusunda cumhurbaşkanı adaylarının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu hatırlatan Akçay, şöyle devam etti:

"Toplandık grup kararı aldık. Bunu niçin yaptık? Milleti için, devlet için, ülke için yaptık. Çünkü liderler, ülkelerinin kaderini temsil ederler. Bugün, Cumhurbaşkanı Erdoğan üzerinden sürekli bir operasyon yapılıyor. Hep onun üzerine yüklenerek yapılan operasyon, aslında Türkiye'ye ve Türk milletine karşı operasyondur. Bize düşen de sahip çıkmaktır. Kavga, dövüş edersek ancak memlekete kötülük yapmış olur, düşmanı sevindirmiş oluruz."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.