MHP O isimleri ihraç ediyor

MHP O isimleri ihraç ediyor

MHP'lilerin karıştığı Fethiye'deki HDP tabelasını indirme skandalına MHP'den sürpriz bir çıkış geldi. İhraç edilecekler

Fethiye'de HDP'ye yönelik protestolarla ilgili konuşan MHP Fethiye İlçe Başkanı Cengiz Çay, "Burada hukuk suçu işlenmiştir. Ne olursa olsun, beğenirsin, beğenmezsin. Fakat tabelanın indirilmesi beni çok üzdü. Hadi indirdin ama yere atamazsın" diyerek herkese sağduyu çağrısında bulundu.


SALDIRIYA KATILAN MHP'LİLERE KESİN İHRAÇ

Fethiye’de yaşanan olaylar gündemdeki yerini korurken Milliyetçi Hareket Partisi’nden HDP binasına yönelik saldırı ve parti tabelasının indirilmesiyle ilgili tarihi açıklama geldi. MHP Fethiye İlçe Başkanı Cengiz Çay, “Yaşanan olaylar MHP olarak bizi ziyadesiyle üzmüştür. Biz camiamızı her şeyden önce bu olaydan uzak tutmak, kesinlikle bu olayın aktörü olmaması konusunda çok ciddi gayret sarf ettik. Önlemeye çalışan taraf olduk. Bizim MHP olarak ‘bu olaylara karışmayın’ talimatımıza uymayan bazı kişilerin de orada olduğunun tespitini yaptık. Bununla ilgili de seçimlerden sonra, olaya karıştığını tespit ettiğimiz kişiler genel merkez tarafından kesin ihraç edilecek” diye konuştu.

“Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir hukuk devleti.” diyen MHP’li Başkan, “Hukuk devletinde bireylerin kendi hak ve hürriyetleri vardır. Toplumsal tepkilerini koyabilirler. Ama bunu, orantısız güç kullanma veya insanları incitme lüksü hiç bir zaman olmamalıdır. Ben öyle sanıyorum emniyet kuvvetleri çalışmasını çok iyi yaparak bu işin provakatör elebaşını tespit edeceklerdir.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.