MHP seçim mitinglerine start verdi! Devlet Bahçeli: 2023 yılında adayımız belli kararımız nettir

MHP seçim mitinglerine start verdi! Devlet Bahçeli: 2023 yılında adayımız belli kararımız nettir

Milliyetçi Hareket Partisi, ilk seçim startını Sivas'ta verdi. Burada halka hitap eden MHP lideri Devlet Bahçeli, 2023 seçimlerinde adayın belli olup, kararın net olduğunun altını çizdi.


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) seçim mitinglerine start verdi. Seçim kampanyasının moıttosunu “2023’e Doğru, Aday Belli, Karar Net” olarak belirleyen MHP'de Genel Başkan Devlet Bahçeli, Sivas Kongres'nin yıl dönümü olan 4 Eylül'de kentte halka hitap etti. 2023'te yapılacak seçimler için ilk açık hava toplantısnı Sivas'ta yapıp, kampanyanın başlatıldığının altını çizen Bahçeli, 4 Eylül 1919'da Cumhuriyet'e giden yolun ilk adımın Sivas'ta nasıl atılmışsa MHP'nin de benzer bir adım attığını söyledi. Bahçeli, "Bu defa Cumhuriyetin 100. yıldönümüne yürüyoruz. Yürüdükçe korkakları ürkütüyoruz" dedi.

2023 yılında adayın belli olduğunu ve kararlarının net olduğunu söyleyen Bahçeli, daha adaylarını açıklayaman muhalefetin 6'lı masasına itafta bulunarak, "Aday belirleyemeyenler düşmanlarından icazet arayışına koyulsunlar. Biz ne yapacağımızın, ne söyleyeceğimizin bilincindeyiz. Milletimize nasıl bir gelecek vadettiğimiz ortadadır. Gizleyecek, saklayacak hiçbir şeyimiz yok" ifadelerini kullandu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na da sert ifadelerle yüklenen MHP lideri, "Kılıçdaroğlu valileri, kaymakamları tehdit ediyor. Vatandaşlara borçlarınızı ödemeyin, araba almayın çağrıları yapıyor" diyerek Kılıdçaroğlu'nun emperyalizmin kılıcını salladığını söyledi.


"YÜRÜDÜKÇE KORKAKLARI ÜRKÜTÜYORUZ"

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Sivas'ta 'Aday belli, karar net' mitingimize katılan tüm kardeşlerimize şükranlarımı iletiyorum. Gözü olup görmeyen, kulağı olup duymayan, dili olup söylemeyenlere Cumhuriyet Meydanı en güzel cevabı veriyor. Allah sizden razı olsun.

2023 yılında yapılacak seçimlerin ilk açık hava toplantısını Sivas'ta yapıyor, kampanyayı buradan başlatıyoruz. 4 Eylül 1919'da Cumhuriyet'e giden yolun ilk adımı nasıl burada atılmışsa biz de benzer bir adım atıyor ve bu defa Cumhuriyetin 100. yıldönümüne yürüyoruz. Yürüdükçe korkakları ürkütüyoruz.
"ZİLLETE TOKATA VAR MISINIZ?"

2023'e hazır mısınız? Zillete tokata var mısınız? Bu 'EVET'ler her şeye bedeldir. İradeniz önümüzü aydınlatıyor Sivas. 2023 yılında adayımız belli kararımız nettir. Birbirlerine kazık atıp dursunlar. Aday belirleyemeyenler düşmanlarından icazet arayışına koyulsunlar. Biz ne yapacağımızın, ne söyleyeceğimizin bilincindeyiz. Milletimize nasıl bir gelecek vadettiğimiz ortadadır. Gizleyeceki, saklayacak hiçbir şeyimiz yok.

Türkiye düşmanlarıyla düşüp kalkanlar bizimle olamaz. Terör örgütleriyle iç içe olanlar bizimle aşık atamaz. Türk ve İslam değerlerine şaşı bakanlar yanımıza bile yanaşamaz.

Cumhur İttifakı muzaffer geçmişimizi müstesna bir geleceğe taşımanın ileri atılan bayraktarıdır. Allah'ın izniyle Türkiye hedefe varacaktır. Cumhurbaşkanı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Hedefimiz kendisinin açık ara farkla seçilmesi ve TBMM'de milletvekili sayısı olarak da çok güçlü bir MHP grubu ve Cumhur İttifakı'nın tecelli etmesidir.
"BAŞARMAYA YEMİN ETTİK"

Allah şahittir ki başarmaya yemin ettik. Değerli vatandaşlarım. Fikriyatımızı ve siyasetimizi denetim altında tutan sıkı bir Allah korkusu ile mücadelemizi sürdürüyoruz. Milletimize hizmet aşkıyla yoğruluyoruz.


'2023 YILINDA ADAYIMIZ BELLİ, KARARIMIZ NETTİR'

6'lı masaya hesap soracak mısınız? Bu evet'ler zalimlere, zillete düşenlere ve müessir bir tokattır. Fazla söze gerek yok. Sivas'ın haykırışı her şeye bedeldir. İrademiz önümüzü aydınlatıyor, şevkimizi artırıyor. 2023'te adayımız belli, kararımız nettir. 1,5 yıldır kararsızlık içindekiler varsın masalara yüz sürsünler. Varsın birbirlerine kazık atıp dursunlar. Kimin aday olacağını belirlemek için düşmanlarından icazet alsınlar. Milletimize nasıl gelecek vaad ettiğimiz apaçık ortadadır. Gizleyecek saklayacak hiçbir şeyimiz yok. Utanacak sıkılacak hiçbir ilişki ağımız da yok. Çünkü biz haktan yana, halktan, hakikatten yanayız.
'HEDEFİMİZ SAYIN ERDOĞAN'I AÇIK ARA FARKLA TEKRAR CUMHURBAŞKANI SEÇİLMESİ'

Vakit yaklaşmakta, çember daralmaktadır. Cumhurbaşkanı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Hedefimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı açık ara farkla tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesi, TBMM'de vekil sayısı ile çok güçlü bir MHP grubunun ve Cumhur İttifakı'nın tecelli etmesidir.

Kılıçdaroğlu vali ile kaymakamları tehdit edip iç isyana oynuyor. Bu kişi emperyalizmin kılıcını sallıyor, erdemsizliği uçurumun dibinde dolaşıyor, diğer ortaklarından ise bir ses çıkmıyor.


"KILIÇDAROĞLU EMPERYALİZMİN KILICINI SALLIYOR"

Kılıçdaroğlu valileri, kaymakamları tehdit ediyor. Vatandaşlara borçlarınızı ödemeyin, araba almayın çağrıları yapıyor. Emperyalizmin kılıcını sallıyor. Erdemsizliğin, uçurumun dibinde dolaşıyor. Ne tuhaftır ki diğer zillet ortaklarından hiçbir itiraz duyulmuyor. Altılı ganyanın beş parti başkanı Kılıçdaroğlu'nu mutlaka sorgulamalıdır.

Sivas'tan soruyorum; 6 kez toplanmalarına rağmen bir aday için bile uzlaşamayan bir curcunanın Türkiye'ye bir hizmeti dokunabilir mi? Böylesi bir çarpıklık nerede görülmüştür? Eskinin parlamenter sistemi dışında tek bir projeden bahsedemeyen bu ittifak akıl ve siyaset felci yaşıyorlar.


ENFLASYONLA MÜCADELE MESAJI

Zillet İttifakı siyasi felç geçiriyor, ne yapacaklarını bilmiyorlar. Sözleri asılsız, niyetleri kötüdür. Enflasyon canavarının başı mutlaka ezilecek, bugün az yiyen yarın çok yiyecektir.

Biz siyasi, ekonomik ve diplomatik yükselişi ile Türkiye’ye destek olacağız. Cumhur İttifakı çiftçinin, memurun, emeklinin, mazlum gönüllerin can beraberidir. Bizde yalan yok gerçek vardır. Cumhur İttifakı’nın adayı belli, kararı nettir. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk milletinin takdiri ile yeniden cumhurbaşkanı seçilecektir.

 

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.