MHP tam kadro CHP Mitinginde

MHP tam kadro CHP Mitinginde

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde MHP teşkilatı tam kadro, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun mitingine katıldı.

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde MHP teşkilatı tam kadro, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mitingine katıldı. MHP’liler Kılıçdaroğlu’na çiçek de verdi.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kırkağaç’a ziyaretinde, MHP Kırkağaç İlçe Başkanı Halil Boğaz, MHP Kırkağaç Belediye Başkan Adayı Vedat Terdi, Belediye Meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri tam kadro Kılıçdaroğlu’nun mitingine katılarak, CHP Genel Başkanı’na ’hoş geldiniz’ dedi ve çiçek takdim etti.


MHP’lilerin bu davranışı hem CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu, hem de CHP’li vatandaşları memnun etti. MHP Kırkağaç Belediye Başkan Adayı Vedat Terdi, "Biz bundan böyle örnek aldığımız Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin beyefendiliği ve ülkücü terbiyenin getirisiyle hangi partinin genel başkanı gelirse gelsin ona Türk örf ve adetlerinin bir getirisi olarak ’hoş geldiniz’ diyeceğiz. Eğer Allah nasip eder de belediye başkanı olursam, bu düşüncemiz devam edecek. Hangi parti genel başkanı ilçemize gelirse Kırkağaçlıların misafirperver insanlar olduğunu göstereceğiz. İşte bu nedenle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ’hoş geldin’ diyerek çiçek takdim ettik. Allah’ın izniyle 30 Mart akşamı seçimlerle zaferden ayrılırsak tüm Türkiye’ye örnek olacak bir belediyecilik sergileyeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.