MHP’de Akşener öfkesi: Başaramayacak!

MHP’de Akşener öfkesi: Başaramayacak!

Anketlerde yüzde 3’lere düşen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in her konuşması ve paylaşımında MHP’yi ve Bahçeli’yi hedef alması büyük tepki ve öfke ile karşılanıyor.

Önce “Ben Başbakan olacağım” ve sonrasında da “Ben Cumhurbaşkanı olacağım” diyen ancak partisi gün geçtikçe eriyen Meral Akşener son olarak “Biz anahtar partiyiz” sözüyle siyasi pozisyonunu belirlemişti.

ANAHTAR MI MAYMUNCUK MU?

Akşener’in siyasette yeniden rol kapmak için dediği “anahtarız” sözüne ilk tepki Saadet Partisi Genel Başkanı Temel

Karamollaoğlu’ndan gelmiş ve “Anahtar mı, maymuncuk mu göreceğiz” demişti.

İYİ PARTİ HIZLA ERİYOR

“Ülkücü parti kurmuyoruz” sözüyle siyasete başlayan ve kendilerini “Ernest Renan milliyetçisi” olarak tanımlayan Meral Akşener’in İYİ Partisi’nin yerel seçimler öncesinde CHP/HDP hattına bağlamasıyla birlikte tabanda yaşadığı hızlı erimeyi durdurmak için yeniden “milliyetçi” söylemlere yönelmesi ve MHP ile Lideri Devlet Bahçeli’yi hedef almasına yönelik uğraşları MHP Genel Merkezi tarafından büyük tepki ve öfke ile karşılanıyor.

İYİ PARTİ’DE KAFALAR KARIŞIK

Anketlerde oyu yüzde 3’lere düşen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in siyasette yaşadığı hızlı erimeyi telafi etmek için bir AK Parti’ye, bir Erdoğan’a bir CHP’ye, bir yeni partilere yaptığı hızlı dönüşler hem Türkiye’nin hem de partililerinin kafalarını iyice karıştırmış durumda.

izzetulviyonter.jpg

MHP’DE AKŞENER ÖFKESİ

Partisinin içinden neredeyse her kafadan ayrı bir ses çıkan Meral Akşener’in son olarak “MHP’nin oyları Babacan’a gidecek” çıkışına MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’den sert bir karşılık geldi.

Yönter Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Akşener’i “rüküş ve riyakar zihniyet” olarak nitelendirdi ve geçim kapısının MHP düşmanlığı, ümit kaynağının da MHP’nin düşmesi olarak olduğunu ifade ederek, “1 Kasım’dan sonra başaramadı, yine başaramayacak, Çakal hesabı Bozkurt duruşuyla bozulacak” dedi.

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’in paylaşımları şöyle:

izzetulviyonter1.png

 

Hakan Sönmez

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum