MHP’de Avcı depremi! İstifa etti

MHP’de Avcı depremi! İstifa etti

Flaş Karar… Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) istifa depremi yaşanıyor. Sosyal medya hesabından açıklama yapan eski İl Başkanı parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. İşte ayrıntılar;

MHP Söke İlçe eski Başkanı mimar Turgay Avcı, parti üyeliğinden istifa ettiğini resmen duyurdu. Turgay Avcı, sosyal medya hesabından açıklama yaparak parti üyeliğinden istifa ettiğini paylaştı.

Eski Başkan Avcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Siyasette MHP tercihim ideolojisi içindi. Yoksa ideolojik partilerin iktidara gelme şanslarının olmadığının ve MHP'nin siyasi bir partiden öte dava ve kadro hareketi olduğunun farkındayım. Ülkücüleri severim ama ülkücü değilim. Çünkü ‘ülkücüyüm’ demek yıllardır bu dava uğruna bedel ödeyenlere hakaret olur. Ayrıca ülkücüleri vatanın teminatı olarak görürüm.

Ülkücülük MHP’de olur diye katılım sağlamama rağmen, süreçte ülkücülerin ya MHP’den dışlandığını, ya da başka partilere oy vermeye yönlendirildiğini üzülerek izlemekteyim. Siyasi yelpazenin neresinde olursa olsun MHP haricinde siyaset yapan ülkücüleri vatan haini olarak betimlemek şahsen kişiliğim ile bağdaşmamaktadır.

MHP çatısı altında siyaset yaparken aidiyet duygum ile aklım çelişmektedir. İstemeden seyirci kalarak bu yok oluşa ortak olmamak adına MHP üyeliğinden istifa ediyorum” ifadelerini kullandı.

avci.jpeg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum