MHP'de Burhanettin Kocamaz'dan sonra bir istifa daha!

MHP'de Burhanettin Kocamaz'dan sonra bir istifa daha!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP'den istifa ettiğini duyurmuştu! Mersin'den istifa haberleri gelmeye devam ediyor.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın MHP'den istifa etmesinin ardından Mersin'den istifa haberleri gelmeye devam ediyor.

MHP Akdeniz İlçe Yöneticisi ve MHP Mersin İl Delegesi Akgün Lülü, partisi MHP’den istifa etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Teşkilatı’nda Burhanettin Kocamaz’ın aday gösterilememesinin ardından başlayan kopuş sürüyor. Kocamaz, 25 yıl belediye başkanlığının ardından yaşadıklarını yaptığı duygusal bir konuşma ile anlatarak, partisinden istifa etmişti.

Bir istifa haberi de MHP Akdeniz İlçe Yöneticisi ve MHP Mersin İl Delegesi Akgün Lülü’den geldi.

Uzun yıllar partisine emek veren, partinin çeşitli kademelerinde yöneticilik de yapan, Akdeniz İlçe yöneticisi ve MHP il delegesi Akgün Lülü, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Lülü, açıklamasında; “Bütün hayatım uğrunda mücadele ile geçen, vatan, millet, bayrak ve milliyetçi hareket sevgimi ortaya koyarak sürdürdüğüm, Sayın Başbuğ'a olan sadakatimi ve ülkücü fikir ve düşüncelerimi saklı tutmak üzere üyesi ve delegesi olduğum Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifa ediyorum” dedi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.