MHP’de flaş 50. Yıl gelişmesi: Bahçeli genel af çıkaracak

MHP’de flaş 50. Yıl gelişmesi: Bahçeli genel af çıkaracak

MHP’nin 9 Şubat’ta Adana’da gerçekleştireceği 50. Yıl kutlamaları öncesinde kulislere genel af bombası düştü.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 50. Yılı 9 Şubat’ta Adana’da görkemli şölen ile kutlamaya hazırlanıyor.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Adana’da gerçekleşecek olan 50. Yıl kutlamalarına büyük önem verdiği hatta MHP’nin 50. Yıl afişlerini bizzat kendisinin tasarladığı basının gündemine düşmüştü.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinin sıradan bir seçim olmadığını ve bir beka meselesi olduğunu ifade eden MHP Lideri’nin seçimler öncesinde 9 Şubat’ta gerçekleşecek olan 50. Yıl kutlamalarında Türk Milliyetçilerini, Ülkücüleri MHP çatısı altında olmaya davet edeceği ifade ediliyor.

İYİ PARTİ’DE BÜYÜK KAYNAMA

HDP’nin yerel seçimlerde 7 büyükşehirde aday göstermeyeceğini ilan etmesi ve İzmir’de de 12 Eylül’ün işkenceci savcısı Nurettin Soyer’in oğlu Tunç Soyer’in aday gösterilmesi CHP ile ittifak yapan İYİ Parti’de çok büyük çalkantılar yarattı.

İYİ Parti’nin Manisa Milletvekili Tamer Akkal Türk Milliyetçilerinin artık İYİ Parti çatısı altında olmasına gerek kalmadığını ifade ederek partisinden istifa ettiği gibi İYİ Parti teşkilatlarında da rahatsızlık had safhaya çıktı.

BÜYÜK KUCAKLAŞMA

Yerel seçimler öncesinde yaşanan tüm bu gelişmelerle birlikte seçimleri Türkiye’nin ve Türk Milleti’nin bekası olarak değerlendiren MHP Lideri Bahçeli’nin 9 Şubat’ta Adana’da gerçekleştirilecek olan MHP’nin 50. Yıl kutlamalarında Türk Milliyetçilerini, Ülkücüleri MHP çatısı altında büyük bir kucaklaşmaya çağıracağı ve genel af ilan edeceği MHP kulislerinde dillendiriliyor.

GENEL AF İÇİN GÖZLER 9 ŞUBAT’TA

Konuya ilişkin görüşlerini aldığımız üst düzey bir MHP’li, MHP Liderinin genel af çağrısının ülkücüler üzerinde çok büyük bir etkisi olacağı, tabanda ve teşkilatlarda yaşanacak olan büyük kucaklaşma ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin Cumhur İttifakı çerçevesinde yerel seçimlerden tahminlerin çok ötesinde bir zaferle çıkacaklarına inandıklarını söyledi.

Hakan Sönmez

Siyasetcafe.com

bogaz-siyasetcafe.jpg

emekli-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.