MHP'de flaş gelişme: Aday gösterilmeyince istifa ettiler

MHP'de flaş gelişme: Aday gösterilmeyince istifa ettiler

Milliyetçi Hareket Partisi’nde iki belediye başkan adayı partilerinden istifa ettiğini açıkladı.

Devlet Bahçeli’nin Genel Başkanlığı’nı yaptığı Milliyetçi Hareket Partisi’nde 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlere az bir zaman kala iki belediye başkan adayı partiden istifa etti.

Daha önce MHP’nin yerel teşkilatı tarafından Tomarza’da aday gösterilen Osman Koç ve İncesu’da aday gösterilen Mustafa İlmek, adaylıklarının ittifak kapsamında geri çekilmesinin ardından tepki gösterdi ve partilerinden istifa ettiklerini açıkladılar.

Kayseri'de aday gösterilmeyen MHP'li iki isim partiden istifa ettiklerini duyurdu.

Kayseri'de 'Cumhur İttifakı'nın adayları aday tanıtım toplantısıyla belli oldu. Buna göre 16 ilçeden 4'ü Milliyetçi Hareket Partisi'ne bırakılırken, 12 ilçe ise AK Parti’ye kaldı.

Osman Koç ve Mustafa İlmek, adaylar arasında yer almayınca partilerinden istifa ettiklerini ifade etti.

Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Mustafa İlmek, 22 yıldır MHP’nin içerisinde bulunduğunu, İl Başkanı tarafından uzun bir zaman önce Belediye Başkan adayı olarak  açılandığını, bu yönde uzun ve zahmetli bir çalışma yürüttüğünü gelinen noktada ortaya çıkan bu durumu kabul etmesinin mümkün olmadığını ifade ederek partiden istifa ettiğini açıkladı.

Osman Koç ise gördüğüm lüzum üzerine çok sevdiğim MHP'den ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi meclis üyeliğinden istifa ediyorum açıklamasını yaptı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum