MHP'de ihraçlara devam

MHP'de ihraçlara devam

Milliyetçi Hareket Partisi’nde ihraçlar tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak MHP’de 22 kişi daha ihraç talebiyle sevk edildi. İşte ayrıntılar;

MHP Bodrum İlçe Başkanı Cengizhan Sancar, MHP Bodrum İlçe Teşkilatı eski başkanlarının da olduğu 22 kişinin ihraç talebi ile İl Disiplin Kuruluna sevk edildiğini kamuoyuna duyurdu.

Parti İç Tüzüğüne aykırı hareket etmek, sosyal medya üzerinden yapılan propaganda içerikli paylaşımların gerekçe gösterilerek 13 Ekim 2017 günü, aralarında eski Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun’un ve MHP Bodrum ilçe başkanlığı yapan Asım Başaran’ın da bulunduğu 22 kişinin MHP’den ihraç edileceği öğrenildi.

Basın mensuplarına konu hakkında açıklama yapan MHP Bodrum İlçe Başkanı Cengizhan Sancar, “MHP İç Tüzüğüne aykırı hareket ederek partiye zarar veren parti üyesi arkadaşların hakkında gerekli işlemlerin yapılması için Muğla İl Başkanlığına gerekli müracaatlar yapılmıştır. Bizler, MHP mensupları olarak ana prensibimiz; Lider, Teşkilat, Doktrin kavramlarını, önce ülkem ve milletim sonra parti ideolojisi ile hareket eden bir yapıya sahibiz. Bu doğrultuda ülkemizin ve milletimizin menfaati her şeyin üzerinde gelmektedir. Her MHP mensubu da bu kavramlara uymak zorundadır, uymayanların da partide yeri yoktur. Bu sebeplerden dolayı disiplin kararı haiz olmuştur ve gerekli işlemler başlatılmıştır” ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.