MHP'de kongre öncesi algı operasyonu: 'Bahçeli bırakacak'

MHP'de kongre öncesi algı operasyonu: 'Bahçeli bırakacak'

14 Mart 2021 tarihinde yapılacak olan MHP'nin 13. büyük Kurultayı öncesinde Genel Başkanlık ile ilgili çarpıcı iddia gündeme düştü.

Büyük Kurultay yaklaşırken MHP'ye Genel Başkan tayip etme operasyonları başladı. MHP cephesinden Kurultay ve Genel Başkan adaylığı konusunda hiç bir açıklama yapılmazken, Devlet Bahçeli'nin görevi bırakacağı iddia edildi.

 

"BAHÇELİ BIRAKACAK" İDDİASI

 Avrasya Araştırma Başkanı ve kamuoyu araştırmacısı Kemal Özkiraz bir canlı yayın programında, Bahçeli'nin görevi bırakacağını açıklamanın yanında yerine gelecek isim için de iddiada bulunarak şunları söyledi: "Pekala bir liderlik değişimi olabilir? Ve ilk kongresinde de olabilir hem de. Çünkü Devlet Bahçeli'nin sağlık durumu ortada. Ben, Devlet Bahçeli'nin hastalandığını ve hastaneye yatırıldığını ilk açıklayan kişiydim. Twitter'dan on bir bin kişi bana küfretti. Aralarında MHP'nin genel başkan yardımcısı da var. Allah Devlet Bahçeli'ye ömür versin.  Bakın, şöyle düşünün. Devlet Bahçeli hazır sağlığı yerindeyken, yani en azından üç beş ay öncesine göre sağlığı daha yerindeyken. Görevi acaba kendi kontrolünde birisine devretmek istemez mi? Bunu düşünün. MHP'de ve hatta Cumhurbaşkanlığı düzeyinde bunun tartışıldığını biliyorum."

ÖZKİRAZ BAHÇELİ'NİN AKLINI OKUMUŞ!

İddialarına Bahçeli'nin aklında olan kişinin ismini açıklayarak devam eden Özkiraz, 

Hatta Devlet Bahçeli'nin aklında bir isim de var.  "Bu isimin acaba başı Ümit, Sonu Özdağ olarak mı bitiyor? Kimdir bu isim? Yani mesela Ümit Özdağ mı? Kim?" sorusuna Özkiraz,  "Devlet Bahçeli'nin aklındaki isim, MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter" 

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.