MHP'de kurultay tarihi belli oldu!

MHP'de kurultay tarihi belli oldu!

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin MYK toplantısında konuştu. MYK'da kongre takviminin ele alındığını belirten Bahçeli, kurultayın 17 Mart'ta yapılacağını bildirdi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, MYK toplantısı sonrası açıklama yaptı.

Bahçeli, MHP'nin 14. Olağan Kurultayı'nın 17 Mart 2024 tarihinde yapılacağını açıkladı.

 

MHP lideri Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

 

''14 ve 28 Mayıs tarihlerinde tezahür etmiş millet iradesinin aynısı ile 31 Mart 2024 tarihinde yerel yönetimlere yansımasını yerel yönetimlere düşen gölgenin kaldırılmasını amaçlıyoruz. Türkiye'nin zaman kaybetmeye tahammülü yoktur. Yerel seçimlere heyecanla hazırlanıyoruz.

 

''17 MART'TA 14. OLAĞAN KURULTAYIMIZI YAPACAĞIZ''

 

MHP olarak ne yaptığımızı biliyoruz. Cumhur İttifakı olarak yeni projelerimizle gücümüze güç katacağımıza inanıyoruz. MHP başında sonunda önünde arkasında milletin olmadığı hiçbir irtibat ağının bugüne kadar yanında olmamış bundan sonra da olması düşünülemez. 17 Mart'ta 14. Olağan Kurultayımızı yapacağız. Siyasetteki maksadımız gök kubbede hoş bir sada bırakmaktır. Hizmet edenin himmet göreceğini de gayet iyi bilmekteyiz.

 

KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ: AŞIRI HIRSI AKLININ ÖNÜNDE

 

'Bu Meclis Gazi Meclis değildir.' diyen CHP Genel Başkanı'na önce Milli Mücadele yıllarını hatırlatır sonra izan ve insafa davet etmek isterim. Kılıçdaroğlu'nun parti içi çekişmeler nedeniyle iyice şuur kaybına uğradığı, oto kontrolünü kaybettiği anlaşılmaktadır. TBMM Gazi bir Meclis'tir. Kılıçdaroğlu'nun aşırı hırsı aklının önündedir.

 

''ŞİMDİ BİRBİRLERİNİ YİYORLAR''

 

CHP'nin il ve ilçe kongrelerinde havada uçuşan sandalyeler demokrasiyi zehirleyen ilkel manzaralar Kılıçdaroğlu ve yönetiminin maskesini düşürmüştür. Şimdi birbirlerini yiyorlar. Gerçekten de Allah bu milleti ülkeyi zillet ittifakından korumuştur. Mahalli idareler seçimlerine kimin hangi şartlar altında gireceği bizim meselemiz değildir. Biz Cumhur İttifakı'nın şaşmaz ahlakına ve ülkeye karşılıksız hizmet aşkının derin manasına bakıyor ve buna göre hareket ediyoruz.''

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.