MHP’de Şefkat Çetin temizliği: 40 il değişecek!

MHP’de Şefkat Çetin temizliği: 40 il değişecek!

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin önümüzdeki günlerde 40 ilde ve 100’ün üzerindeki ilçe başkanlıklarında değişime gideceği belirtiliyor.

MHP kulislerinden edinilen bilgilere göre; MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin talimatıyla teşkilatlarda büyük bir değişim hazırlanıyor.

 

ŞEFKAT ÇETİN ATADI
MHP'de Meral Akşener ile hareket eden il başkanları görevden alınmış, daha sonra Akşener İYİ Parti'yi kurmuştu. Akşener ile birlikte hareket eden il başkanlarından boşalan koltuklara MHP'de Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin tarafından yeni isimleri atanmıştı.

 

ÇETİN'İN YERİNE YALÇIN GELDİ
Devlet Bahçeli, Şevkat Çetin'in yapmış olduğu atamaları eski içişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın etkisiyle yaptığının kulağına ulaşması üzerine Akşener'den sonra tekrar bir parti içi kalkışması yaşanmasının önüne geçmek için Şefkat Çetin'i görevden almış ve yerine Semih Yalçın'ı Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak atamıştı.

 

ÇETİN'İN ATADIĞI 15 İL GÖREVDEN ALINDI
Yerel seçimlerden önce göreve gelen Semih Yalçın, Şevkat Çetin'in atadığı Samsun, İzmir, Kırıkkale, Rize, Burdur, Uşak ve Bursa gibi illerinde aralarında olduğu yaklaşık 15 il başkanını görevden almıştı.

 

MHP'DE ÇETİN'İN İZİ KALMAYACAK
Devlet Bahçeli'nin bilgisi dahilinde Semih Yalçın'ın 40 ilde 100'ün üzerinde ilçe başkanını görevden alarak MHP içerisindeki Şevkat Çetin yapılanmasını tamamen bitirmeyi amaçlıyor.

 

HASTALIK VE ÖLÜM ERTELEMESİ
Görevden alınacak ilçe başkanlarının listesinin hazır olduğu ve yerine atanacak isimlerinde belirlendiği ama görevden almalar için tam start verilmeye hazırlanılırken, Devlet Bahçeli'nin ani rahatsızlığı, ardında ise Semih Yalçın'ın oğlunun vefatı ile görevden almaların bir süre ertelendi.

 

SAMSUN'DA GÖREVDEN ALINACAK 3 İLÇE VAR
Kasım ayı içerisinde Samsun'un İlkadım, Atakum, Canik İlçe Başkanlıklarının da içerisinde olduğu 40 ilde 100'ün üzerinde ilçe başkanının görevden alınacağı öğrenildi.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum