MHP'de teşkilatlar O'na teslim: Muhteşem Semih!

MHP'de teşkilatlar O'na teslim: Muhteşem Semih!

MHP’de Şefkat Çetin’in tasfiyesinin ardından Teşkilatların anahtarı yeniden Semih Yalçın’a veriliyor. Bahçeli’nin prensi İzzet Ulvi Yönter’in de MHP Kurultayı’nın gerçek galibi olduğu söyleniyor.

SEMİH YALÇIN İKİNCİ ADAM

MHP kulislerinde en çok merak edilen konu ise Ankara Milletvekili Şefkat Çetin’den boşalan partinin “ikinci adamı” sayılan Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı’na kimin getirileceği. Bu görev için özellikle daha önce de bu görevi yapmış olan Basın Propagandadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın’ın getirilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

ruhsarzuhal.jpg

ZUHAL TOPÇU VE RUHSAR DEMİREL DE DİVANA GİRİYOR

Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı koltuğuna Bahçeli ile birlikte çalışmış isimlerden birinin getirilebileceği kaydediliyor. Zuhal Topçu ve Ruhsar Demirel’in de başkanlık divanında yer alması bekleniyor. Öte yandan Genel Sekreter İsmet Büyükataman’ın ise yerini koruyacağı ifade ediliyor.

cetinyonter.jpg

KAVGAYI YÖNTER KAZANDI

MHP’de konuşulan konulardan birisi de Şefkat Çetin ve İzzet Ulvi Yönter arasında kıran kırana süren büyük çekişmeyi Yönter’in kazanmasıydı.

MHP Kurultayı’ndan asıl zaferle çıkan kişinin İzzet Ulvi Yönter olduğu ve Yönter’in bundan sonra gözünü daha da yukarı dikeceği yine MHP kulislerinde konuşulanlardan.

Hakan Sönmez  siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum