MHP'de yeni ihraç depremi

MHP'de yeni ihraç depremi

MHP’de “ihraç” ve “istifalar” durmak bilmiyor. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin “Kapımız açık, gelen gelir giden gider” demesinin ardından başlayan “istifa” furyasının ardından şimdi de yeni “ihraçlar” gündemde.

Milliyetçi Hareket partisi Bolu İl Başkanı Adem Evcil, partisi binasında teşkilatıyla bayramlaştı. Bayramlaşma törenin de Evcil, yaklaşık 100 kişiyi ihraç istemiyle disipline sevk ettiklerini açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma töreninde Başkan Adem Evcil, ilk olarak Meral Akşener önderliğinde kurulacak yeni partiyi değerlendirdi.

"YENİ PARTİDEN CHP VE AKP KORKSUN"

Evcil; “Yeni kurulacak parti ile ilgili gelişmeleri yakinen takip ediyoruz. Bence yeni kurulacak parti ile ilgili endişelenmesi gereken artık Milliyetçi Hareket Partisi değil, Cumhuriyet Halk Partisi’dir, hükümet partisidir. Bence onlar için bir hareketlenme söz konusu olacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi bir ideoloji partisidir. Dolayısıyla seçimlere girecek yeterliliğimiz söz konusu olmasa bile buradaki bütün arkadaşlarımız ve milyonlarca insan, üç hilal evet oyunu vuracaktır. Biz bir siyasi parti olmaktan çok daha öte Türk İslam davasının dünyadaki tek kalesiyiz. Hal böyle iken serçe dağdan kalksa ne olur, gitse ne olur” dedi.

“DİSİPLİNE SEVK ETTİĞİMİZ 100 İSİM VAR”

Belediye meclis üyeleri ve eski il başkanlarının da bulunduğu 100 kişilik bir listeyi partiden ihraç edeceklerini söyleyen Evcil; “Bayramdan sonra Allah nasip kısmet ederse, yaklaşık 100 kişilik bir ihraç listesi söz konusudur. Disipline sevk ettiğimiz 100 isim vardır. İçlerinde belediye meclis üyelerinden tutun da, eski il başkanlarına kadar çok yönlü bir temizlik harekatına Allah nasip kısmet ederse girişeceğiz. Biz daha önce de bir çok beyanatımızda bunu dile getirmiştik. Biz iktidar olacağız diye ideolojimizden taviz verecek bir siyasi parti değiliz” şeklinde söyledi.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum