MHP'den Akşener'e çok sert tepki! O dili kopartırız

MHP'den Akşener'e çok sert tepki! O dili kopartırız

Milliyetçi Hareket Partisi’nden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e çok sert tepki gösterildi ve olay ifadeler kullanıldı. İşte ayrıntılar;

Devlet Bahçeli’nin Genel Başkanı olduğu MHP’den Akşener’in açıklamalarına tepki geldi.

MHP Mersin Milletvekili, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, İYİ Genel Başkanı Meral Akşener'in 2 Ekim Salı günü grup toplantısında yaptığı konuşmaya sert tepki gösterdi.

Meral Akşener 2 Ekim Salı günü partisinin grup toplantısında, Devlet Bahçeli'nin "Saray yancısı" olduğunu ifade etmişti.

‘O DİLİ KOPARTIRIZ’

MHP Mersin Milletvekili, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz yaptığı açıklamada "Partimizi "Saray yancısı" olarak ağızlarına alanlara hatırlatmak isteriz ki; Milliyetçi Hareket Partisi'ne uzatılan dili kopartır, camiamıza yönelecek hakaretleri sahiplerine yediririz. Haddinizi bilin, çizginizi aşmayın, Ülkücülerin öfkesini celb etmeyin! Kimse sabrımızı test etmeye kalkmasın, bozkurtların cesaretini sınamasın! Milliyetçi-Ülkücü Harekete yönelen hiçbir hakaret cevapsız kalmaz, bu yola tevessül eden hiçbir gafil de unutulmaz! Milliyetçi Hareket Partisi, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in önderliğinde milli bir ruh ve şuurla Türk milletine hizmet etmeye, Türkiye’nin belirleyici gücü olmaya devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Milletvekili Kılavuz'un açıklaması şu şekilde:

"Milliyetçi Hareket Partisi, Türk siyasetine yön veren, Türkiye'nin önünü açan; ülkemizin meselelerini milli bir bakış açısıyla yorumlayarak, kararlarını da bu düzlemde alan yarım asırlık ulu bir çınardır. Milliyetçi Hareket Partisi kurulduğu günden bugüne Türkiye’nin ve Dünya Türklüğünün hizmetinde olmuş, bu uğurda nice bedeller ödemiş ama hak bildiğini söylemekten bir an bile geri durmamış milli bir kale, milli bir okuldur. Şanlı mazimiz bugünümüzün, bugünkü duruşumuz da yarınlarımızın nişanesidir. MHP’nin varlığı Türk milletinin kutlu varlığına adanmış, MHP’nin kaderi Türkiye’nin kaderine düğümlenmiştir. İpsiz sapsız sürüsünün, cambazlar taifesinin, hainler ittifakının bizi anlaması elbette mümkün değildir. Geçmişi zikzaklarla dolu olanların, kibirlerinden burunlarının ucunu göremeyenlerin, hırslarından ne yapacaklarını bilemeyenlerin Milliyetçi-Ülkücü Hareketi takdir etmesi elbette beklenemeyecektir.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin fikrinden zerre kadar nasiplenememiş, duruşunu hiçbir zaman kavrayamamış olan siyaset müflisleri, akıl ve izan fukaraları, yönsüz ve köksüz bazı mahlûklar partimize ve liderimize karşı edepten ve ahlâktan yoksun ima ve iftiralarda bulunmaktan hayâ duymamaktadır. Vefasızlığın, edepsizliğin, değersizliğin en üst boyutuna ulaştınız; Yazıklar olsun! Ülkücü vicdan ve hafıza bu hakaretleri hiçbir zaman unutmaz! Hanımefendiliğin gerektirdiği değerlerle bağdaşmayan, geleneğimizin, töremizin usûl ve üslubunu hiçe sayan bu zâtı uyarıyoruz: Kendinize çeki düzen verin! Edebinizi takının! Dilinize sahip olun!

Milliyetçi Hareket Partisi’ne düşmanlık ettikleri kadar hainlere, bölücülere düşmanlık etmeyen bu çevrelerin kirli maskelerinin ve aşağılık emellerinin farkındayız. Türkiye düşmanlarıyla kol kola gezenler, bölücülere gülücük dağıtanlar, utanmadan, arlanmadan MHP’ye ve Liderimize saldırmaktadır. MHP’ye alçakça iftirada bulunanların iki yakaları ne bu dünyada ne de ahirette bir araya gelmeyecektir.

Partimizi "Saray yancısı" olarak ağızlarına alanlara hatırlatmak isteriz ki; Milliyetçi Hareket Partisi'ne uzatılan dili kopartır, camiamıza yönelecek hakaretleri sahiplerine yediririz. Haddinizi bilin, çizginizi aşmayın, Ülkücülerin öfkesini celb etmeyin! Kimse sabrımızı test etmeye kalkmasın, bozkurtların cesaretini sınamasın! Milliyetçi-Ülkücü Harekete yönelen hiçbir hakaret cevapsız kalmaz, bu yola tevessül eden hiçbir gafil de unutulmaz! Milliyetçi Hareket Partisi, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in önderliğinde milli bir ruh ve şuurla Türk milletine hizmet etmeye, Türkiye’nin belirleyici gücü olmaya devam edecektir."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.