MHP'den Bahçeli'nin sağlık durumu ile ilgili zorunlu açıklama

MHP'den Bahçeli'nin sağlık durumu ile ilgili zorunlu açıklama

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Bahçeli'nin yoğun bakımda olduğuna dair sosyal medyada dolaşan haberlerin asılsız olduğunu söyledi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MHP İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, Devlet Bahçeli'nin hastaneye kaldırıldığı yönündeki iddialara yanıt verdi. İddiaların asılsız olduğunu dile getiren Yalçın, Bahçeli'nin sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MHP İstanbul Milletvekili Semih Yalçın'ın açıklaması:

 

"Bugün akşam saatlerinden beri İnternet ortamındaki bazı haber sitelerinde ve sosyal medyada Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin hastaneye kaldırıldığına ve durumunun kritik olduğuna dair asılsız bir iddia dolaştırılmaktadır.

 

Kemal Özkiraz isimli bir müptezelin odağında olduğu anlaşılan spekülasyon ve kaos amaçlı bu tür uydurma haberlere itibar edilmemelidir.Camiamızda infial yaratmak, fitne ateşini harlamak için ortaya atılmış olan bu maksatlı iddia, alçakça üretilmiş bir yalandan ibarettir.

 

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin sağlık durumu, kendisinin siyasetten uzaklaşmasını umanları ye’se sürükleyecek, meydanı boş bulmayı bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak kadar iyidir."

 

semih-son.JPG

 

bahceli-min.JPG

 

Siyasetcafe.com 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.