MHP'den CHP ve İYİ Parti'ye çok ağır sözler! FETÖ ve Kandil uşağı

MHP'den CHP ve İYİ Parti'ye çok ağır sözler! FETÖ ve Kandil uşağı

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, CHP ve İYİ Parti'nin MHP düşmanlığı dışında başka ortak yönlerinin de bulunduğunu belirterek iki partiye de ağır sözler söyledi...

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ekmelettin İhsanoğlu'nu ortak aday gösterip ittifak yaptıkları CHP ile çoğunluğu MHP'den ayrılma İYİ Parti'yi "terör örgütü yandaşı" olmakla suçladı.

'İKİ PARTİ DE KANDİL VE PENSİLVANYA'NIN UŞAĞI'

İki partinin de FETÖ’ye, HDP’ye yakın olduğunu iddia eden Akçay, 'Bu iki partinin MHP düşmanlığı haricinde başka ortak yönleri de vardır. Her ikisi de terör örgütlerinin suflörlüğünde ortak hareket etmektedirler. Birisi Pensilvanya’nın, diğeri Kandil’in övgü ve desteğine mazhar olmuştur. Her ikisi de terör sanıklarını hapisten çıkarmak için büyük gayret içinde olmuştur. Her ikisi de HDP’yi Kürtlerin siyasal temsilcisi olarak görmek suretiyle alenen bölücülük yapmaktadır. Her ikisi de terör yancısı, Pensilvanya ve Kandil uşağıdır, teröristlerle gönül bağı vardır.' dedi. 

'MHP ŞER İTTİFAKI'NIN UCUZ OYUNLARINA GELMEZ'

CHP ve İYİ Parti'yi 'şer ittifakı' olarak niteleyen ve tahrik siyasetlerini devreye soktuğunu belirten Akçay, 'Şer ittifakının militanları şuursuzca MHP’ye saldırmaya, bayağı sözlerle bizleri tahrik etmeye devam etmektedir. Ancak bilinmelidir ki, MHP şer ittifakının bu ucuz oyunlarına gelmez. Ortada hiçbir fiili saldırı yokken, bunun olması için var gücünü kullanan çakalların tezgahını MHP ve ülkücüler vakur ve sakin duruşuyla bozmuştur. CHP’nin ağzından çıkanı kulağı duymayan grup başkanvekiline ihtaren hatırlatırım ki, MHP’ye yaptığınız hakaret ve tahrikler elbette karşılıksız kalmayacaktır' diye konuştu.

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum