MHP'den çok sert tepki: İYİ Parti memleket masasıyla FETÖ'yü aklamaya çalışıyor

MHP'den çok sert tepki: İYİ Parti memleket masasıyla FETÖ'yü aklamaya çalışıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, İYİ Parti’li Lütfü Türkkan'a tepki gösterdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Erkan Akçay, İYİ Parti’li Lütfü Türkkan'ın “Memleket masası pazarlık masası değildir, milletin sorunlarının tartışıldığı masadır. İsteyen buraya gelsin. İsteyen Kandil’de, İmralı’da masaya otursun” sözlerine tepki gösterdi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Erkan Akçay'ın açıklamaları şu şekilde;

 

''İP’li Lütfü Türkkan “Memleket masası pazarlık masası değildir, milletin sorunlarının tartışıldığı masadır. İsteyen buraya gelsin. İsteyen Kandil’de, İmralı’da masaya otursun” diyerek İP’in HDP ve Fetö ile işbirliğini gizlemeye çalışmaktadır.

İP, fetö elebaşının memleket masası projesinin taşeronluğunu yapmaktadır. Bu masanın asıl sahipleri fetö, kandil ve Türkiye düşmanlarıdır. Fetö ve Türkiye düşmanlarının kurdurduğu yeni partiler ile CHP, HDP, İP ve SP ise masada sandalye kapma yarışındadır.

Fetö elebaşının kurdurduğu,terör örgütleri,destekçileri ve Türkiye düşmanlarının yer aldığı,bu proje masasında Türkiye’nin meseleleri değil; Türkiye’yi hedef alan ihanet planları,Türkiye’yi parçalama projeleri vardır.Bu projeler muhalefet ve demokrasi maskesiyle sahne almıştır

Biz İP’in kimlerle hangi pazarlıkları yaptığını, siyasi çıkar uğruna dün söylediklerini bugün nasıl yalanladığını çok iyi biliyoruz. Pazarlıktan bahseden İP’li Türkkan’a sormak gerekir: 5-6 bakanlık uğruna partinizin görüşünü değiştireceğini söyleyen sen değil miydin?

İP’li Türkkan “geçmişle ilgili kötülükleri bir kenara bırakalım.” diyor. İP’in Türkiye’ye ihanet projelerinin taşeronu olduğunu unutmak mümkün mü? Terör destekçileri ve Türkiye düşmanlarıyla işbirliğini nasıl unutacağız? İP’in Hdp ve Fetö ile işbirliğini kim hazmedebilir?

İp başkanının ve bazı İp’lilerin Fetö elebaşına yaptığı övgüleri, Hdp’ye ve Demirtaş’a verdiği destekleri unutmak mümkün mü? Devlet Fetö ile mücadele ederken “Bank Asya'da, mevduat hesabı açın.” diye çağrı yapanları, teröristi hastanede ziyaret edenleri kim unutabilir?

Fetö, Hdp ve Türkiye düşmanlarıyla işbirliği yapan İp, memleket masasıyla Fetö elebaşını aklama ve kurtarmaya çalışmaktadır. Türkiye bu oyuna düşmeyecektir. Milliyetçi Hareket Partisi tezgahı fark ettiği için memleket masası dümenini deşifre etmiştir.''

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.