MHP’den flaş açıklama! AKP ne dersek onu yapıyor

MHP’den flaş açıklama! AKP ne dersek onu yapıyor

Milliyetçi Hareket Partisi’nden çok konuşulacak flaş açıklamalar yapıldı. İşte haberin ayrıntıları;

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Arzu Erdem ve MHP İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, MHP’nin değiştiğine yönelik söylemlere ve eleştirilere ilginç bir cevap verdi.

MHP’li iki isim Milliyetçi Hareket Partisi’nin değişmediğini tam aksine AK Parti'nin kendi partilerinin çizgisine geldiğini ileri sürdü.

Arzu Erdem, "MHP bitecek dedi bitti. Terörle gece gündüz mücadele edilecek, müzakere edilmeyecek, Dolmabahçe'de görüşülmeyecek, Kandil'e gidilmeyecek dedi. Hepsi yerine geldi" ifadelerini kullandı.

MHP'NİN SÖYLEMLERİ DEĞİŞMEDİ

Türkiye'nin çok yakın zamanda seçim atmosferine gireceğini söyleyen Karakaş, “Biz sözün samimiyetiyle hareket edeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi'ne son zamanlarda bir şeyler söylüyorlar. Vay efendim dün başka konuşuyordunuz bugün başka konuşuyorsunuz diyorlar. Hayır! Türk  milliyetçileri ve lideri dün ne diyorsa bugün de onu söylüyor değişen bir şey varsa biz değil başkalarıdır. Türkiye, Türk milliyetçilerinin düşüncesine gelmişse bundan mutluluk duyulması gerekir” dedi.

CHP'yi de eleştiren Karataş, “Hiç kimse bize istikamet belirleme hakkına sahip olmasın, o ukalalığıda kendinde hak görmesin. Milliyetçi hareketin hedefini Özgür Özel'den mi, Öztürk Yılmaz'dan mı, Sezgin Tanrıkulu denilen hainlerden mi öğreneceğiz. Bizim yolumuzu milliyetçi hareket lideri Devlet Bahçeli belirler. Herkes haddini bilecek. Milletin bölünme ve parçalanmasında el avuç ovuşturan, ihaneti kendine görev kılan uluslararası şer güçlerinin Türkiye'deki uzantısı olan uşakları Türk milliyetçilerini serbest bırakın. Sizi muhatap almıyorusz, muhatap alırsak daha farklı olur” diye konuştu.

NE DEDİYSEK O

Milletvekili Arzu Erdem ise çözüm sürecinin bittiğini belirterek, “MHP bitecek dedi bitti. Terörle gece gündüz mücadele edilecek, müzakere edilmeyecek, Dolmabahçe'de görüşülmeyecek, Kandil'e gidilmeyecek dedi. Hepsi yerine geldi hatta üzerine bir şey daha gerçekleşti. Bugün Meclis'te temsil gören paçavra parçası partinin her bir temsilcisi diyemeyeceğim dağ eşkıyası bir bir parmaklıklar arkasında. 15 Temmuz'dan sonra siyasi kısır çekişmeleri bir kenara bırakacağız bıraktık. Nitekim Ak Parti bizim durduğumuz yerde milli çizgide hareket etmeyi seçti. Biz de bu duruma başımızın gözümüzün üstünde yeri vardır’ diyoruz” şeklinde konuştu.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.