MHP’den flaş açıklama: 'İttifak zarar görür diye sesimizi çıkarmıyoruz'

MHP’den flaş açıklama: 'İttifak zarar görür diye sesimizi çıkarmıyoruz'

Bahçeli’nin Genel Başkanı olduğu Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) çok konuşulacak bir ittifak çıkışı geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yaptığı konuşmada dikkat çeken ifadeler kullandı.

Bütçe görüşmeleri kapsamında söz alan Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, ittifak zarar görür diye sesini çıkarmadığını ifade etti.

“21. Dönem Milletvekili olarak görev yaptığım 57. hükümete sürekli sataşılırsa bu sefer biz de konuşmak zorunda kalıyoruz” diyen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt şu ifadeleri kullandı:

Bahçeli Numan'ı fena bozdu: Bomba ittifak açıklaması

"Ben konuşunca da haber oluyor. İttifak zarar görür diye sesimizi çıkarmıyoruz. Çünkü ittifakın yürümesi gerektiğini düşünüyoruz. Cumhur İttifakı’nın 31 Mart’ta da başarılı bir sonuç almasını arzuluyoruz. Öyleyse bu arzumuz istikametinde lütfen biraz hassasiyet göstermenizi önemle rica ediyorum. Özellikle sayın grup başkanvekillerinden bunu rica ediyorum.

Yatırım harcamalarına gelince bu 16 yıl içerisinde, iktidar olunmasına rağmen kendi vilayetim Ordu’da sorunların da çok fazla olduğunu da söylemeden geçemeyeceğim. Örneğin Ordu ilinde organize sanayi bölgeleri olarak Ünye, Fatsa ve Ordu Merkez’de 3 tane organize sanayi bölgesi istimlak kararı alındı. Bunun 53 milyon istimlak bedeli halen ödenmediği için yaklaşık 118 trilyonlukta bir yatırım olarak önümüzde duruyor ve bir türlü de hayata geçirilmiyor."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.