MHP’den flaş anket açıklaması

MHP’den flaş anket açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi’nden anket sonuçlarına ilişkin flaş bir açıklama yapıldı. İşte haberin ayrıntıları;

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yardımcısı Sadir Durmaz, yerel seçimlere ve adaylara ilişkin açıklamalarda bulundu. Genel Başka Yardımcısı Durmaz, anket şirketlerinin açıkladığı oy oranlarına ilişkinde değerlendirme yaptı.

MHP’li Sadir Durmaz, “Bazı anket şirketleri MHP’nin oylarının yüzde 18 bandında olduğu açıklandı. Kaliteli ve sürpriz adaylarımız var. Bu seçim MHP’nin ciddi bir çıkış yaptığı, iyi bir sonuç elde ettiği seçim olacak” diye konuştu.

Sadir Durmaz yerel seçimlere ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

“MHP bu seçimlere Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin kökleşmesi, yerleşmesi bakımından bu seçimlerde de Cumhur İttifakı iradesinin üstün gelmesini, genel seçimlerde ortaya çıkan sonucun yerelde de ortaya çıkması için yoğun gayret içinde. İl başkanları ve belediye başkanlarımıza kalan süreyi en verimli, en optimum nasıl yönetmeleri gerektiği hususunda sunumlarımız olacak. Siyasal iletişim, imaj, reklam gibi konuları kapsayan sunumlar var. Bundan sonraki süreci nasıl değerlendirmeleri gerektiğine ilişkin sunumlar olacak. Benim sunumumda da MHP olarak neler yaptık bu süreçte, adaylık süreçlerini nasıl yönetiyoruz, bundan sonra neleri yapmamız gerekiyor, il, ilçe teşkilatlarının ve belediye başkanlarının birlikte ne şekilde çalışmalar yapması gerektiği konusunu değerlendireceğiz.”

SÜRPRİZ ADAYLAR ÇIKARTACAĞIZ

MHP’nin sürpriz adaylar çıkartabileceğini söyleyen Durmaz, “Sürpriz de olsa partimizin ilkelerini, prensiplerini, dünya görüşünü benimsemeyen hiç kimseyi aday yapmamız söz konusu olamaz. Temsil kabiliyeti, toplumda karşılığı olan, sevilen, sayılan ama en önemlisi ehliyet, liyakat sahibi adaylar olacak. Bunun başka da izah tarzı yok. Biz her koşulda, ittifak biliyorsunuz bir ara görüşmeler kesintiye uğramıştı o zaman da ifade etmiştik şimdi de aynısını söylüyoruz. Biz her koşulda bu seçimlerin en flaş çıkışını yapacak partiyiz” dedi.

YÜZDE 18 ORANININ ÜZERİNE ÇIKACAĞIZ

Yapılan anketlerde MHP’nin oyunun yüzde 18 oranında çıktığına değinen Durmaz, “Bu oran sıklıkla zikredilmekte. Bunun da üzerine çıkacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Milliyetçi oyların yükseldiğinin ifade edilmesi üzerine Durmaz, “MHP’nin saygıdeğer Genel Başkanının, Sayın Bahçeli’nin 15 Temmuz sonrasında sergilediği tavır, politik duruş milletimiz tarafından ciddi şekilde karşılık ve takdir görmektedir” dedi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.