MHP’den flaş çıkış: 'AKP'den daha fazla oy alabiliriz’

MHP’den flaş çıkış: 'AKP'den daha fazla oy alabiliriz’

MHP’li Başkan, yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu ve Ak Parti’den fazla oy alabileceklerini ifade etti. İşte haberin ayrıntıları;

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç, Kırşehir'de AK Parti'den daha fazla oy alabileceklerini belirtti. Başkan Kılıç, MHP’nin Kırşehir’de tabanı olan en güçlü parti olduğunu kaydetti.

İl Başkanı Kılıç, “31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin hayırlı olmasını temenni ediyoruz. MHP tabanı olan Kırşehir’de en güçlü partilerden birisi Kırşehir’de ittifak yapıldı. MHP’nin adayı desteklenecek gibi söylentiler var. Bu durumun sevindirici yönü Kırşehir’de MHP’nin güçlü olduğunu gösterir” diye konuştu.

"AK PARTİ’DEN DAHA FAZLA OY ALABİLECEK BİR PARTİYİZ"

MHP’nin her kesimden oy alabileceğini ifade eden İl Başkanı Kılıç, açıklamasına şöyle devam etti:

“MHP olarak her kesimden oy alabilecek AK Parti’den daha fazla oy alabilecek bir partiyiz. 3 ilçe şuanda MHP belediyesi, Kırşehir’de belediyelerin tamamını almak için yola çıkıyoruz. Seçim zor bir seçim, ülkenin yaşadığı kaos ve ekonomi ile zorlu bir seçim geçecek. İktidar partisi daha fazla yara alacak. 2 Dönem Kırşehir Belediyesini yönettik. Üçüncü kez de talip olduk” dedi.

baskan-kilic.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.