MHP’den flaş ittifak açıklaması

MHP’den flaş ittifak açıklaması

AKP-MHP seçim ittifakına ilişkin Milliyetçi Hareket Partisi’nden flaş bir açıklama geldi. İşte haberin ayrıntıları;

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın seçim ittifakı tartışmalarına ilişkin flaş bir açıklamada bulundu.

MHP’li Semih Yalçın, ittifak hakkında, "Söyleyeceğimizi söyledik, bundan sonra teşebbüs tabii ki iktidardan gelecektir" diye konuştu.

Semih Yalçın, ‘Doğumunun 100. yıl dönümünde lider Türkiye için Alparslan Türkeş vizyonu’ konulu panel öncesi basın mensuplarının seçim ittifakına yönelik sorularını yanıtladı.

Gerek ittifak gerekse baraj konusunun MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yaptığı açıklamayla siyasetin gündemine geldiğini belirten Yalçın, ardından ise her kişi, kurum ve müessese ile siyasi partilerin bu konudaki görüşlerini dile getirdiğini kaydetti.

İşte Semih Yalçın’ın açıklamaları;

“Tabii bu konunun geniş geniş tartışılması, her siyasi partinin bu konuda görüşünü beyan etmesi esas olmalıdır. Ana muhalefet partisi de dahil olmak üzere bu konudaki düşüncelerini kamuoyu önüne çıkmak suretiyle anlatabilmeliler. Biz söyleyeceğimizi söyledik. Bundan sonra teşebbüs tabii ki iktidardan gelecektir. Şeklinin nasıl olması gerektiği konusunda da bir ön açıklama bizzat Genel Başkanımız vasıtasıyla yapıldı. Zannediyorum uyum yasaları içerisinde bu konu da teklif olarak gündeme veya TBMM'nin gündemine getirilecek. O noktada da MHP konuyla ilgili düşüncelerini, detayları çok net bir şekilde öncelikle basınla paylaşacaktır."

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.