MHP'den flaş Öcalan çıkışı "Kimse ülkücüleri yok sayamaz"

MHP'den flaş Öcalan çıkışı "Kimse ülkücüleri yok sayamaz"

PKK Lideri Abdullah Öcalan'ın, HDP'ye İstanbul seçimlerinde tarafsızlık çağrısı yaptığı gündeme gelmişti. Öcalan ile ilgili tartışmalar sürerken MHP’den dikkat çeken bir açıklama geldi.

PKK Lideri Abdullah Öcalan'ın, HDP'ye İstanbul seçimlerinde tarafsızlık çağrısı yaptığı gündeme geldi.

AA haberinde, "Teröristbaşı Öcalan 'HDP'de vücut bulan demokratik ittifak anlayışı güncel seçim tartışmalarına taraf ve payanda yapılmamalıdır' açıklamasında bulundu.

Teröristbaşı Öcalan, 'Demokratik ittifakın önemi ikilemlere kendini angaje etmemesi, seçimlerdeki tarafsız çizgisinde ısrar etmesidir' açıklaması yaptı. Doç. Dr. Ali Kemal Özcan, İmralı'da görüştüğü teröristbaşı Öcalan'ın avukatlarına teslim ettiği mektubu basın mensuplarıyla paylaştı" diye belirtti.

Öcalan'ın avukatları ve ailesi dışında nasıl görüştürüldüğü de akıllarda soru işaretlerine neden oldu.

Tartışma sürerken MHP’den dikkat çeken açıklama geldi.

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medya hesabından “Apo denilen bebek katili tarafsız olsa ne yazar, olmasa ne yazar? Vatan haini Katilin, himmetine muhtaç olmayı Allah nasip etmesin. 45 gündür çalışan MHP li canları ve Ülkücü gençleri, kimse yok sayamaz. Seçim kazanılacaksa, Ak Parti ve MHP lilerin candan çalışmalarıyla olacaktır” mesajını paylaştı.

cemal-siyasetcafe-001.jpg

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.