MHP'den KHK çıkışı yapan Arınç'a büyük tepki; "Asıl facia sensin"

MHP'den KHK çıkışı yapan Arınç'a büyük tepki; "Asıl facia sensin"

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç'ın,KHK ile ilgili "Faciadır" açıklamasına MHP'li iki isimden çok sert bir tepki geldi. MHP'li isimler Arınç'a "Asıl facia sensin" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, KHK ile ilgili gündeme bomba gibi düşen bir açıklama yaptı. "KHK bir faciadır" diyen Arınç, "Evime temizlik yapmaya gelen bir daire başkanı kadını gördükçe, eşi polislikten ihraç edilen bir kadını gördükçe ben yerin dibine geçiyorum" ifadelerini kullanmıştı. Arınç'ın bu sözleri sonrası iki MHP'li tepki gösterdi.

 

MHP Genel Başkanı Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek, Arınç'ın KHK ile ilgili sözlerini hedef alarak "Masum ve mazlum varsa giderilsin de bu genelleme FETÖ'cü sevdası nedir?" ifadelerini kullandı.arinc-004.jpg

Arınç'ın açıklamalarına tepki gösteren diğer MHP'li olan Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, "Bir facia var,o da sensin.Sayın Cumhurbaşkanım,KHK facia ise,KHK'ları çıkartan sizsiniz. Arınç ne demek istiyor takdir sizin." tepkisini gösterdi.

arinc-1.jpg

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum