MHP'den Kılıçdaroğlu'na yanıt! 'Bizim mafyayla, torbacılarla işimiz olmaz'

MHP'den Kılıçdaroğlu'na yanıt! 'Bizim mafyayla, torbacılarla işimiz olmaz'

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert sözlerle yanıt verdi.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş, 30 Aralık’ta arkadaşı Selman Bozkurt ile Ankara’da motosikletli iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda Ateş, hayatını kaybederken, Selman Bozkurt ise yaralandı.

Kılıçdaroğlu’ndan konuya ilişkin “Bahçeli, ne zamana kadar susacaksın? Mafyalarla fotoğraflar çekmeye devam edersen, yanındaki çocuklar da mafyacılık oynamaya başlar. Teslim edeceksin yanındaki çocukları, 3-5 torbacı ile geçiştiremezsin” paylaşımı geldi.

 

'BU ÜLKEDE SİYASİ MAFYA VARSA, Kİ VAR, BAŞINI CHP ÇEKİYOR'


MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Bahçeli’ye “Ne zamana kadar susacaksın?” diyen Kılıçdaroğlu’na yanıt verdi.

Twitter hesabından paylaşımlarda bulunan Yalçın, “Kılıçdaroğlu ve yancıları aday belirleme sürecinde çuvalladığından, dikkatleri üzerlerinden uzaklaştırıp başka noktalara sevk etmeye çalışıyor. MHP’ye sardırma çabaları bu yüzden…” ifadelerini kullandı.

 

Yalçın, sözlerine şöyle devam etti:

 

'CHP’nin başındaki çelimsiz ve çaresiz zat, ne zaman başı sıkışsa MHP’ye ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye en adi iftiralarla saldırıyor. Kemal Kılıçdaroğlu önce kendi söküğünü diksin, kendi ayıplarını örtsün, sonra başkalarında kusur ve eksik aramaya kalksın. CHP’nin başı şunu bilsin: MHP’nin mafyayla, torbacılarla işi olmaz. Eğer bu ülkede siyasi mafya varsa, ki var; başını CHP çekiyor. Öyle bir mafya ki yedi kocalı Hürmüz gibi… Herkese kırıtıp her kesime ilişiyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nun zerre kadar şerefi, haysiyeti ve namusu varsa; önce PKK’ya hangi sözleri verdiğini, Deva Partisinin başındaki çapsız âdemle birlikte ayrılıkçı Kürtlerin acentesi HDP’ye hangi bölücü taahhütlerde bulunduğunu açıklar.”

 

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.