MHP'den Kılıçdaroğlu'na zehir zemberek sözler: 'Zillet ittifakı provokasyon peşinde'

MHP'den Kılıçdaroğlu'na zehir zemberek sözler: 'Zillet ittifakı provokasyon peşinde'

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, 'Zillet ittifakının ortağı HDP etnik bölücülük üzerinden provokasyon üretmeye çalışırken, Kılıçdaroğlu da sığınmacılar üzerinden gerilim ve şiddeti tahrik etmektedir.' dedi.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun muhtemelen psikopatolojik bir rahatsızlığı olduğunu söyledi ve “Kırkyalan oldun Kılıçdaroğlu! Bir an önce mitomani (yalan söyleme hastalığı) için doktora gitmeni tavsiye ediyorum.” dedi.

 

 MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay'ın açıklaması şu şekilde:

 

"Zillet ittifakının ortağı HDP etnik bölücülük üzerinden provokasyon üretmeye çalışırken İP başkanı her gittiği yerde provokatörlük yapmakta, Kılıçdaroğlu da sığınmacılar üzerinden gerilim ve şiddeti tahrik etmektedir.

Suriyeli sığınmacılar konusunda her cümlesi bir öncekini tekzip eden Kılıçdaroğlu şimdi de Afganistan’daki gelişmeler ve olası göçler üzerinden provokasyon yapmaktadır. 

Afganistan’dan olası göç dalgası konusunda sınırlarımızda tüm tedbirler alınmış, sınır birliklerimiz takviye edilmiş, İran ve Irak sınırlarımızda 149 km güvenlik duvarı örülmüştür. Hakkari-İran sınırında 30 km’lik güvenlik duvarı ve devriye yolu çalışmaları devam etmektedir.

 

'BAŞKALARINI DA KENDİSİ GİBİ TALİMATLA ÇALIŞTIĞINI SANMAKTADIR'

 

Terör örgütleri ve yandaşlarıyla işbirliği yapan ve emperyalizmin taşeronluğuna soyunan Kılıçdaroğlu “kişi kendisi gibi bilir herkesi” misali başkalarının da talimatla çalıştığını sanmaktadır.

Milliyetçi Hareket Partisi ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli kimseden talimat almaz. “Önce ülkem ve milletim, sonra partim” ilkesiyle hareket ederek ilkeli, sorumlu ve etkin politikalarını uygular.

İktidara muhalefet maskesiyle işbirliği yaptığı terör örgütlerine ve Türkiye düşmanlarına hizmet eden Kılıçdaroğlu’nun liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’yi sığınmacılar konusunda sessiz kalmakla suçlamaya çalışması en basit tabiriyle ahlaksızlıktır.

 

'LİDERİMİZ BAHÇELİ, AÇIK BİR ŞEKİLDE İFADE ETMİŞTİR'

 

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli 31 Temmuz 2021’de Türkgün Gazetesine verdiği röportajda Milliyetçi Hareket Partisinin sığınmacılar konusundaki görüşlerini açık bir şekilde ifade etmiş, tüm Türk ve dünya kamuoyu öğrenmiştir.

Liderimiz “Suriyeliler, ülkelerindeki zulüm, terör ve iç karışıklıklardan dolayı geçici koruma statüsüyle ülkemizdeler. Biz ilkesel olarak ülkemizde geçici statüde bulunan yabancı ülke vatandaşlarının, güvenli ve huzurlu şekilde tekrar ülkelerine gönderilmesinden yanayız.”

“Ancak, göçlerine neden olan vahim olaylar durmadan bunları kapı dışarı etmek insanlıkla izah edilemez, inançlarımızla örtüşmez. Şu da var ki, bayram münasebetiyle kendi ülkelerine gidebilenlerin, bu gidişlerinde sorun yaşamayanların geri dönüşlerine de lüzum yoktur.”

 

'KÜRESEL GÜÇLERİN PARMAK İZİNİ İYİ ARAŞTIRMAK GEREKİR'

 

“Afganistan’da giderek kötüleşen güvenlik durumu, salgın, ekonomik zorluklar ve kuraklık nedeniyle insanlığın karşısına yeni bir göç dalgası çıktı. Küresel ve bölgesel güçlerin bu düzensiz göçteki parmak izlerini iyi araştırmak gerekmektedir. Tehlike alarm verici düzeydedir.”

“Sınır güvenlik önlemleri arttırılıyor. Sınır dışı ve geri gönderme kapasiteleri yükseltiliyor. Düzensiz göçü kaynağında önlemek için uluslararası mekanizmalar çalıştırılıyor. Düzensiz göç, adı konmamış bir istiladır, demografik yapımıza kumpastır.”

“Sınır aşan göçler konusunda Milliyetçi Hareket Partisi en hazırlıklı partidir. Bu konuda çok değerli ilim ve fikir insanlarımızla 2018 yılında kapsamlı bir rapor hazırladık.” demiştir.

 

'BU TAM BİR İKİYÜZLÜLÜKTÜR'

 

Fetö terör örgütünün kaset kumpasıyla CHP’nin başına geldikten sonra CHP’deki Atatürkçüleri ve ulusalcıları tasfiye eden,terör yandaşları ve Türkiye düşmanlarını CHP yönetimine getiren Kılıçdaroğlu’nun MHP’yi milliyetçilik üzerinden eleştirmeye çalışması tam bir ikiyüzlülüktür

Kılıçdaroğlu’na soruyorum: CHP yönetiminde bir tek milliyetçi bıraktın mı? Hangi yüzle milliyetçiliği ağzına alıyorsun? Hangi yüzle milliyetçilik üzerinden MHP’yi eleştirmeye çalışıyorsun? Sen kim, milliyetçilik kim?

Kılıçdaroğlu bir de utanmadan, küstah ve hadsizce MHP’ye gönül veren insanlara seslenerek MHP yönetimini eleştirmelerini istemiş! MHP’ye gönül veren vatandaşlarımız Partimizin ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin sonuna kadar yanındadır.

 

'KILIÇDAROĞLU'NA DAHA NE KADAR SABREDECEKSİNİZ?'

 

CHP’ye gönül veren vatansever vatandaşlarımıza sesleniyorum: Terör örgütleri ve Türkiye düşmanlarıyla işbirliği yapan, CHP’yi kuruluş felsefesinden uzaklaştıran, CHP’deki Atatürkçüleri ve ulusalcıları tasfiye eden Kılıçdaroğlu’na daha ne kadar sabredeceksiniz?

CHP’ye gönül veren vatansever vatandaşlarımıza sesleniyorum: CHP yönetimine pkk’lı ve fetöcüleri dolduran, Atatürk’e en galiz küfür edenleri milletvekili yapan, CHP’yi HDP-PKK çizgisine taşıyan, pkk’ya terör örgütü diyemeyen Kılıçdaroğlu’na daha ne kadar sabredeceksiniz?

PYD’yi terör örgütü olarak görmeyen,  pkk’lı teröristlere ‘arkadaşlar’ diyen, Türk Ordusuna ‘katil ve satılmış”, Mehmetçiğimize ‘Lejyoner’ diyen milletvekillerine sahip çıkan Kılıçdaroğlu şimdi de Mehmetçiklerimiz üzerinden siyaset yapmaya çalışmaktadır. Bu ne utanmazlıktır!

 

'KİM İLE NEYİN MÜZAKERESİNİ YAPACAKSIN!'

 

Kılıçdaroğlu sabitlenmiş tweetinde  “Dünyaya sesleniyorum: Kuvayi Milliye geleneğinden geliyorum. Kimse kaçtığı yere askerimi bekçi; ülkemi de mültecilere açık hapishane yapamaz! Geliyoruz ve şimdiden söyleyeyim, çok çetin müzakereler sizi bekliyor. Yok öyle!” diyor.

Ey Kılıçdaroğlu: “Kimse askerimi bekçi; ülkemi mültecilere açık hapishane yapamaz” diyorsun sonra da “ geliyoruz ve şimdiden söyleyeyim, çok çetin müzakereler sizi bekliyor. Yok öyle!” diyerek sizinle bu konuları müzakere edebiliriz diyorsun. Bu ne iki yüzlülüktür.

Eğer mültecilere ve askerlerimizin milli çıkarlarımız için yurt dışına gönderilmesine karşıysan kim ile neyin müzakeresini yapacaksın!

 

OLSAN OLSAN KUVAYİ İNZİBATİYE'NİN TEMSİLCİSİ OLURSUN

 

CHP’li Çeviköz’ün ABD’li strateji kuruluşuna “Bizim iktidarımızda S-400’ler aktif edilmeyecek” diyerek ABD’ye verdiği mesaj gibi sen de “Bizi iktidara getirirseniz Türkiye’nin milli çıkarları önemli değil. Sizinle her şeyi müzakere ederiz”  mesajı mı vermeye çalışıyorsun!

“Atatürk'ün CHP'si ile bugünkü CHP arasında dünya kadar fark var." diyen Kılıçdaroğlu, bir de utanmadan “Kuvayi Milliye geleneğinden geliyorum” demiş. Sen gelsen gelsen İngiliz uşağı Kuvayi İnzibatiye’den gelirsin. Olsan olsan Kuvayi İnzibatiye’nin temsilcisi olursun.

Doğrudur, bugünkü CHP ile Atatürk’ün CHP’si arasında dünyalar kadar fark vardır. Atatürk’'ün CHP’si emperyalistlere savaş açarken Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP Türkiye’nin milli çıkarlarına muhalefet etmekte, emperyalistlerin taşeronluğunu yapmaktadır.

Atatürk’ün CHP’si Türkiye’nin ve Türk Milletinin birliği ve beraberliği için yedi düvele meydan okurken Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP, Türkiye bölmek için çalışan emperyalistlerle ve bunların uşakları HDP, pkk ve fetö ile işbirliği yapmaktadır.

 

'SEN, DÜŞMAN KILICI SALLAYAN BİRİSİN'

 

Ey Kılıçdaroğlu! Sen ki defalarca “Türkiye’de can ve mal güvenliği yok, yatırım yapılmaz” diyerek Türkiye’ye düşman kılıcı sallayan birisin.

- Her milli meselede düşman safındasın.

-Her meseleyi bağlamından koparıp yalan ve iftira ile toplumu kışkırtmaya çalışıyorsun.

Ey Kılıçdaroğlu! Muhtemelen psikopatolajik bir rahatsızlığın var.  Siyaset üretemeyişinin sıkıntısıyla kısır polemiklerden, yalan ve iftiradan medet umuyorsun.

Kırkyalan oldun Kılıçdaroğlu!

Bir an önce mitomani (yalan söyleme hastalığı) için doktora gitmeni tavsiye ediyorum.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.