MHP'den Önkibar'a jet yanıt!

MHP'den Önkibar'a jet yanıt!

Sabahattin Önkibar, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin MHP Genel Başkanlığı görevini bırakması durumunda yerine veliaht olarak bir isim bıraktığını iddia etmişti. O isimden Önkibar'a jet hızıyla yalanlama geldi.

Sabahattin Önkibar, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin rahatsızlanarak hastaneye kaldırılması sonrası durumu fırsat bilerek ilginç bir iddiayı köşesine taşıdı.

Önkibar, Oda Tv'de yayınlanan yazısında Bahçeli'nin asıl sağlık sorununun "kalp ve bazı organ yetmezlikleri" olduğunu iddia etti.

"Hayır hastalığı soğuk algınlığı değil zira öyle olsa Bahçeli hastane hastane gezip farklı doktorların fikrine müracaat etmez, dahası çok önemsediği TBMM’nin açılışında mutlaka Meclis’de olurdu. Onu muayene eden doktorlardan birinden sızan bilgiye göre Bahçeli’nin sorunu kalp ve bazı organ yetmezlikleri." diyen Önkibar ayrıca MHP'de Devlet Bahçeli'nin MHP Genel Başkanlığı görevini bırakması durumunda yerine de veliaht olarak bir isim bıraktığını belirtti.

 

JET HIZIYLA YANIT GELDİ

 

Önkibar yazısında bu kişinin Bahçeli’nin şahsi parasıyla burs verip üniversitede okuttuğu İzzet Ulvi Yönder olduğunu iddia etti.

Yönder bu iddiaların ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

İşte o açıklama:

'Sebahattin Önkibar’ın Oda Tv’de şahsımı alçakça ve ahlaksızca hedef alan, Liderimizi töhmet altında bırakan, fitne çıkarmaktan öte hiçbir anlam ve değeri olmayan kokuşmuş yazısı baştan ayağa yalan ve iftiradır...Şüphesiz yargı nezdinde her türlü girişim tarafımca başlatılmıştır.'

 

izzet-siyasetcafe-001.JPG

 

000.jpg

 

 

siyasetcafe.com

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum