MHP'den Ozan Arif'e çok ağır sözler: 'Süpürge bıyıklı şarlatan'

MHP'den Ozan Arif'e çok ağır sözler: 'Süpürge bıyıklı şarlatan'

MHP Genel Başkan Yardımcısı  Semih Yalçın 'Bir Şarlatana Cevap' başlıklı bir açıklama yaptı. Yalçın yaptığı açıklamada ünlü Halk Ozanı Ozan Arif'e çok sert sözler kullandı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 'Bir Şarlatana Cevap' başlıklı bir açıklama yaptı.

Yalçın yaptığı açıklamada ünlü Halk Ozanı Ozan Arif'e çok sert sözler kullandı.

'Milliyetçi hareketin geçmişini iyi bildiği bir ozan taslağı, uzun bir süredir Ülkücülerin katilleriyle birlikte saf tutmuş, çapsızlığını ve ciğersizliğini gizlemek için MHP aleyhtarlığını kendine kamuflaj vasıtası haline getirmiştir diyen Semih Yalçın, 'Pusulalarını, istikametlerini şaşıranların sazcısı unvanını hak eden bu aşık müsveddesi; aslında âşıklık geleneğinin yüz karası, Ülkücü camianın da yarım asırlık tufeylisidir. Sülük gibi yıllarca Ülkücü Hareketin sırtına yapışan, Ülkücülerin duygularını sömürerek geçimini sağlayan bu sazcı;MHP ve Ülkü Ocakları'nın etkinliklerinde para karşılığı yer alan, para verilmediği zaman etkinliklere katılmayan bir yüzsüzdür.'dedi.

Arif'e 'süpürge bıyıklı şarlatan' diye çıkışan Yalçın, 'Bu hadsiz, densiz, haddini bilmez, terbiyesiz ve edepsiz mahlûk; Genel Başkanımız hakkında kullandığı ifadeler aslında kendisini tarif etmektedir. Şeref ve haysiyet bu ozan müsveddesinin ruhundan öylesine kazınmıştır ki karakter ve seciyesi saydam bir tabaka hâline gelmiştir. Bahse konu ozan taslağı artık Ülkücü Hareket nezdinde haysiyet ve itibarı beş paralık olduğu, artık Ülkücülerin gözünden de gönlünden de düştüğü için kendine yeni çıkış yolu, yeni menfaat kapıları aramaktadır.' ifadelerini kullandı.

Ozan'ın CHP'nin tetikçisi olduğunu ifade eden Yalçın, Halk TV’ye çıkıp MHP Genel Başkanına saldıran Arif'in CHP tarafından ulusalcılık yemiyle avlandığını ve Halk TV’de bilerek  programlara çıkarıldığını iddia etti.

Yalçın sözlerini şu şekilde sürdürdü;

'MHP ve Ülkücü Hareket; süpürge bıyıklı âşık müsveddesi gibi Ülkücü Hareketin mazide ne uğurda şehitler verdiğini unutarak geçmişine, geleceğine, büyüklerine ve küçüklerine sövüp bunu da şecaat zannedenleri ebediyen hafızasından silmiştir. Türkiye’nin beka mücadelesi verdiği günlerde CHP’nin dolmuşuna binerek kargaşa inşaatına taş taşıyanlar, düşmanlarımızın Türkiye’yi sıkıştırabileceği siyasi vasatın hazırlanmasına amelelik ve taşeronluk edenler, gelecekte hakikati idrak edip pişman olduklarında iş işten geçmiş olacaktır. '

siyasetcafe.com

 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
63 Yorum