MHP'den peş peşe açıklamalar: "Bozkurt duruşu olmalı insanın"

MHP'den peş peşe açıklamalar: "Bozkurt duruşu olmalı insanın"

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın'ın "tek başına iktidar" mesajından sonra MHP'li yetkililerden peş peşe mesajlar geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın kişisel twitter hesabından "TEK BAŞINA İKTİDAR" mesajı verdi. Yalçın MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin sözlerini paylaştığı bir dizi tweet atarak açıklamalarda bulundu.

Bu açıklamadan sonra MHP hesaplarından peş peşe aynı mesaj paylaşılmaya başlandı.

 

 

MHP Genel Sekreteri, Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, MHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkan vekili Celal Adan, MHP Genel Başkan Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker ve MHP İstanbul İl Başkanlığı, " "Bozkurt duruşu olmalı insanın" cümlesini içeren mesajı paylaştılar.

 

"Bozkurt duruşu olmalı insanın, hain pusuları bertaraf eden, Bozkurt bakışı olmalı insanın, yurduna göz dikenin gözünü oyan, Bozkurt Lideri olmalı insanın, ergenekondan çıkarıp, vatan kuran, vatan kurtaran!."

 

ismet-buyukataman.JPG

 

 

celal-adan-001.JPG

 

 

mhp-istanbul.JPG

 

MESAJ KİME?

Semih Yalçın'ın mesajı siyaset kulislerinde hareketliliğe sebep oldu. "Tek Başına iktidar" mesajının bir erken seçim veya Cumhur İttifakı'nın bittiği şeklinde yorumlar yapıldı.

 

Ancak, Semih Yalçın'ın sosyal medyadan paylaştığı ve çeşitli yorumlara neden olan mesajın ise  2011 yılındaki Bahçeli’nin bir konuşmasından alıntı olduğunu kaydetti. MHP kaynakları, mesajların sosyal medyadaki ülkücülere yönelik tepkilerden dolayı olduğunu kaydetti.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.