MHP'den Rasim Ozan Kütahyalı hakkında suç duyurusu

MHP'den Rasim Ozan Kütahyalı hakkında suç duyurusu

Rasim Ozan Kütahyalı'nın Türkiye'nin gündemine oturan sözlerine tepki üstüne tepki yağıyor. Bir hamle de MHP'nin Boşnak kökenli milletvekili Saffet Sancaklı'dan geldi..

TBMM'de bir basın toplantısı düzenleyen MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Beyaz Tv’deki sözleri nedeniyle, Rasim Ozan Kütahyalı hakkında Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

 

''Boşnak kardeşlerimiz Türk milletinin ayrılmaz bir parçası, şerefli bir mensubudur. Onlar ki İslam sancağı düşmesin, Türk devleti var olsun diye tarifsiz acılar çekmiş, soykırımlara maruz kalmıştır'' dedi.

Özürü kabahatinden büyük

 

“Boşnak kökenli olduğum için tepki vermiyorum” diyen Sancaklı, “Etnik ve inanç farklılığı gözetmeksizin Türk milleti başta olmak üzere tüm insanlığa karşı suç işlemiştir. Ekmeğine ve millete saygısı olmayan, özürü kabahatinden büyük olan, adını anmayı ar kabul edeceğim şahıs gibi şarlatanları TV ve gazetelerde görmeyi Türk milleti hak etmiyor” dedi.

 

Dün FETÖ'cü olmakla övünüyordu

Sancaklı sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu şahıs dün de FETÖ'cü olmakla övünüyordu. Ailecek devlet imkanlarından nemalanarak milletin değerlerine hakaret etmeyi marifet zanneden kendini bilmezlere milletten kazandıkları ile millete küfür edilemeyeceğini hatırlatmak gerekmektedir.

Medya patronlarına seslendi

 

Ölçüyü yitirmiş olan adı gereksiz şahıs elbette ahlak çizgisine çekilecektir. Milletin karşısına TV ekranına alkollü çıktıysa durumu daha da vahimdir. Tüm yazılı ve görsel medya sahiplerinden ve yöneticilerinden bu şahsı bir daha milletin önüne çıkarmamalarını bekliyoruz.”

siyasetcafe.com.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.