MHP'den seçim öncesi flaş istifalar

MHP'den seçim öncesi flaş istifalar

Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) seçimlere tam 6 gün kala istifa şoku yaşanıyor. Teşkilat toplu istifa etti. İşte haberin ayrıntıları;

MHP’de seçimlere kısa bir zaman kala Ordu Aybastı İlçe teşkilatı toplu istifa etti.  Daha önce de 170 kişinin istifa ederek İyi Parti'ye katıldığı Aybastı'da bu kez de ilçe başkanı ve teşkilatı istifa etti.

MHP Aybastı İlçe Başkanı Abdullah Kendir, teşkilatıyla birlikte MHP 'den istifa ettiklerini resmen açıkladı. Ülkücü ideallerinin devam ettiğini söyleyen Kendir, "MHP Aybastı İlçe başkanı olarak artık bu bozuk çarkta yer almayacağım" dedi.  

MHP, seçime günler kala toplu istifa haberiyle sarsıldı. Milli Gazete'de yer alan habere göre, MHP’den istifa eden Aybastı İlçe Başkanı Abdullah Kendir, istifa etmelerine rağmen ülkücülüklerinin devam ettiğini söyledi.

“BU BOZUK ÇARKTA YER ALMAYACAĞIZ"

MHP Aybastı İlçe Başkanı Abdullah Kendir, "Birilerinin bireysel çıkarları için hareket eden kişilerin baskılarıyla değil, doğru ve dürüstlük yolunda kendi çizgimizden şaşmadan bu bozuk düzene dur, tamam diyerek Aybastı ülküdaşları olarak istifamızı sunuyoruz. Aybastı MHP İlçe başkanı olarak artık bu bozuk çarkta yer almayacağım" diye konuştu.

Öte yandan istifa eden Başkan Abdullah Kendir'in yerine MHP Aybastı İlçe Başkanlığına Turan Maytalman'ın atandığı belirtildi.

istifa-004.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.