MHP'den sert cevap: Kafası İYİ keçiler!

MHP'den sert cevap: Kafası İYİ keçiler!

Devlet Bahçeli'nin 'kripto sima' dediği İYİ Parti Milletvekili Aytun Çıray'ın 'Keşke Sayın Bahçeli İYİ Parti’ye ayırdığı kadar zamanı memleket meselelerine ayırsaydı' açıklamasına MHP’den çok sert cevap geldi.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, 'Meşhur atasözüdür. Keçiye içki içirmişler kurdun evini sormuş. Belli ki partimize izansızca saldıranların kafası İYİ' diyerek tepki gösterdi. Büyükataman İYİ Parti'nin en büyük iyiliğinin Milliyetçi Hareket Partisi'ne olduğunu söyledi, 'Bugüne kadar MHP içinde 'iyi rol' yapan kim varsa, hepsi gitmiş orada tek çatı altında toplanmıştır' dedi.

ÇIRAY'IN AÇIKLAMASINA JET CEVAP

MHP lideri Bahçeli'nin kendisine yönelik sözlerine yanıt veren İYİ Parti Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Aytun Çıray'a bu kez de MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman tepki gösterdi. Ataman, İYİ partinin en büyük iyiliği MHP'ye yaptığını, 'iyi rol' yapan kim varsa İYİ parti içinde toplandığını söyledi. Çıray'ın genel başkanlarını hedef alan sözleri üzerine bir açıklama yapan Ataman, İYİ Partiye şu sözlerle yüklendi: "Meşhur atasözüdür. Keçiye içki içirmişler kurdun evini sormuş. Belli ki partimize izansızca saldıranların kafası 'İYİ'. Gündeme gelmek adına partimize saldıran bu zata reklam için başka yollar denemesini tavsiye ederiz.

Aytun Çıray ve eski partisi CHP 7 Haziran sonrası bizi HDP ile bir araya getirmek istemiş, ancak eli kanlı katillerle bir araya gelmemizin mümkün olmadığını görünce Davutoğlu ile siyasi tarihimize kara bir leke olarak geçen 'istikşafi' görüşmelerle aziz Türk milletini oyalamışlardır. MHP’yi kendi yaptıklarına suç ortağı yapma oyununa MHP düşmemiştir. 1 Kasım sonrası gökkuşağı koalisyonu gibi beş benzemez partimize adeta savaş ilan etmişlerdi. Çok şükür ki MHP’yi ele geçirme operasyonları ellerinde patlamıştır. Ancak bu durum Aytun Çıray’ın içinde ukde olmuş olacak ki yeni partisindeki ilk açıklamasında MHP düşmanlığını dışa vurmuştur. Yine bu zat, 16 Nisan referandumuyla kabul edilen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini tek adamlık olarak nitelemekte bu hususta da Sayın Genel Başkanımızı suçlamaktadır.

EN BÜYÜK İYİLİĞİNİZ BİZE OLDU

Bu zata göre; MHP iyi partiye çok vakit ayırıyormuş. İP’nin en büyük iyiliği Milliyetçi Hareket Partisi'ne olmuştur. Bugüne kadar MHP içinde 'iyi rol' yapan kim varsa, hepsi gitmiş orada tek çatı altında toplanmıştır. Bu zat bir de utanmadan, Sayın Genel Başkanımızın memleket meselelerine zaman ayırmasını tavsiye etmektedir. Genel Başkanımızın bu memleketin meselelerine ayırdığı zamanının zekâtı sizlerin alayına bir ömür yetecektir. Aytun Çıray, MHP’yi sorgulayacağına, kendi partisine yöneltilen sorulara cevap aramalıdır. İP “eşit vatandaşlık” açılımını teröristbaşı Öcalan'dan mı almıştır? Teröristbaşı Öcalan ve HDP’nin hazırladığı ve Dolmabahçe görüşmelerine taşıdıkları madde içindeki ifadeler, birebir İP’nin parti programıyla örtüşmektedir. Teröristbaşı Öcalan, terör sahnesine çıktığı günden bu yana tüm yazılarında, taleplerinde, raporlarında 'eşit vatandaşlık' tanımı üzerinde durmuştur. PKK ile kol kola, FETÖ ile dip dibe iyi 'siniz tabii."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum