MHP'den sevindiren haber: Feti Yıldız'ın testi negatif çıktı

MHP'den sevindiren haber: Feti Yıldız'ın testi negatif çıktı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırılmıştı. Son dakika haberine göre Feti Yıldız'ın koronavirüs testi negatif çıktı.

Twitter hesabından açıklama yapan MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili, Anayasa Komisyon Üyesi Feti Yıldız, koronavirüse yakalandığını ve hastaneye yatacağını açıklamıştı.

HASTANEYE YATIRILDI, DUA İSTEDİ

Feti Yıldız, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada; "COVID-19 Virüsü sebebiyle hastaneye yatırılıyorum. Dualarınızı esirgemeyin. Allah'a emanet olun" ifadelerini kullandı.

 

feti-002.jpg

 

TEST NEGATİF ÇIKTI, SEVİNDİREN HABERİ CELAL ADAN PAYLAŞTI

TBMM Başkanvekili ve MHP Milletvekili Celal Adan, MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız'ın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin negatif çıktığını açıkladı.

Adan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Kıymetli kardeşim, dava arkadaşım Feti Yıldız'ın Kovid-19 testi negatif çıkmıştır. Kontrolleri hastane ortamında sürecektir. Feti Yıldız, fırtınalı yılların yıkılmayan kalelerindendir. Çok badireler atlatmıştır. Bugünleri de atlatacak, mücadelesine kaldığı yerden devam edecektir." ifadelerine yer verdi.

celal-adan.JPG

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.