MHP'den Son Dakika 'Meclis Başkanlığı' kararı!

MHP'den Son Dakika 'Meclis Başkanlığı' kararı!

Son Dakika gelişmesine göre; TBMM’de yapılacak başkanlık seçimi öncesi MHP, bomba bir karara imza attı. İşte sıcak gelişmenin ve açıklamanın ayrıntıları;

24 Haziran seçimlerinin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı’nın kim olacağı tartışılmaya başlandı. Milliyetçi Hareket Partisi ise TBMM Başkanlığı konusunda flaş bir karar aldı ve AK Parti’nin adayını destekleyeceğini açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi, Meclis Başkanlığı seçimlerinde aday göstermeyeceğini ve AK Parti'nin adayını destekleyeceğini kamuoyu ile paylaştı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, “MHP, TBMM Başkanlığı seçiminde kendi adayını göstermeyecek, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin adayını destekleyecek” ifadelerini kullandı.

Mustafa Kalaycı yaptığı açıklamada, bazı basın yayın organlarında yer alan, "kendisinin MHP'nin TBMM Başkanı adayı olacağına" ilişkin iddiaları yalanladı. İddianın gerçeği yansıtmadığını, Cumhur İttifakı kapsamında AK Parti'ye destek vereceklerini bildiren Kalaycı, "MHP, TBMM Başkanlığı seçiminde aday göstermeyecek, AK Parti'nin adayını destekleyecek” dedi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.