MHP'den Yaşar Okuyan'a tokat gibi cevap "Anan veya karınla olabilir"

MHP'den Yaşar Okuyan'a tokat gibi cevap "Anan veya karınla olabilir"

Bahçeli'nin İmamoğlu için söylediği sözleri eleştiren ve “Kasetin var mı?” diye küstah bir soru soran CHP’li Yaşar Okuyan'a MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu'ndan çok ağır bir yanıt geldi.

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı CHP’li Yaşar Okuyan, MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye yönelik sert ifadeler kullanmıştı.

MHP lideri Bahçeli, CHP'li İBB Başkanı İmamoğlu'nun görevden alınan belediye başkanlarıyla görüşmesine tepki göstermişti.

Bahçeli, “Seçildiğinden beri skandalların göbeğindedir” demişti.

 

Bahçeli'ye çirkin soru!

Bahçeli’nin sözlerini değerlendiren CHP’li Yaşar Okuyan, Bahçeli’ye “Kasetin var mı?” diye sordu.

Okuyan'ın bu provokatif sorusuna MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu'ndan çok ağır bir yanıt geldi.

 

Ananla ya da karınla olabilir!

Yaşar Okuyan'ın tweetini alıntılayan Vahapoğlu, "Müptezel Yaşar, eğer bir kaset varsa ya ananla ya da karınla olabilir, onu onlara sor..." ifadelerini kullandı.

 

vahapoglu-siyasetcafe.png

 

MHP'li Vahapoğlu gelen tepkiler üzerine yeni bir açıklama yaparak, "Hiç kimse kimseye seviye ve terbiye dersi vermeye, aptal yerine koymaya çalışmasın.Şu bilinmelidir ki 'siyaset ve diplomaside aşırı nezaket ve zerafet, zafiyet doğurur.' O nedenle hak edene hak ettiği üslupla cevap vermek bazen zorunluluktur." diye yazdığı bir tweet daha attı.

 

vahapoglu-siyasetcafe4.png

 

SİYASETCAFE.COM

 

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum