MHP’den Yeniçağ ve Murat İde’ye çok sert ifadeler!

MHP’den Yeniçağ ve Murat İde’ye çok sert ifadeler!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Ataman’dan çok sert ifadeler. Ataman, Yeniçağ gazetesi ve Murat ile ilgili verdiği cevapta “Kağıt israfının sözde yazarı” ifadelerini kullandı.

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in basın danışmanı ve gazeteci Murat İde, öğle saatlerinde evinin önünde saldırıya uğradı.

İde’nin yumruklu, sopalı saldırıdan, ruhsatlı silahını çekip havaya ateş ederek kurtulduğu belirtildi.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Saldırıya uğrayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in basın danışmanı gazeteci Murat İde'ye 'saldırı emrinin MHP tarafından verildiği' iddialarını sert bir dille yalanlayarak,

Yeniçağ Gazetesi için: gayrimillî amaçlara ücreti mukabilinde uşaklık yapmayı temel ilke edinmiş olan bir kâğıt israfı”

ifadelerini kullandı.

 

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, saldırının emrinin Milliyetçi Hareket tarafından verildiği iddialarını sert bir dille yalanladı.

 

"KAĞIT İSRAFININ SÖZDE YAZARI"

 

Sözlerine "Basına yansıyan haberlere göre, Türk Milliyetçisi görünüp gayrimillî amaçlara ücreti mukabilinde uşaklık yapmayı temel ilke edinmiş olan bir kâğıt israfının kendi gibi fitne saçan bir sözde yazarı saldırıya uğramıştır." şeklinde başlayan Büyükataman, şöyle devam etti:

"FETÖ'nün kirli çamaşırlarından çıkan pis suda şifa arayan çanak yalayıcısı Can Dündar isimli vatan kaçkını ile başlayan ve fitne üretim merkezi olan sözde gazetenin sahibi ile devam eden iftira kampanyasına göre bu sözde yazara saldırının emrini Milliyetçi Hareket vermiştir."

 

"KENDİLERİNE YAKIŞACAK TÜRDEN BİR KARA PROPAGANDA"

"Başta FitneÇağ olmak üzere meşrebi belli internet sitelerinin tek bir ses olup yaşanan her olayda hiçbir kanıt sunamadıkları hâlde partimizi hedef göstermesi vaka-i adiye hâline gelmiştir. Bu durum tam da kendilerine yakışacak türden bir kara propagandadır." diyen

Büyükataman, sözlerini şöyle sonlandırdı: "Türk Milliyetçiliğinin kalesi olduğunu iddia eden sözde gazetenin sahibi; herkes seni tanıyor, biliyor da kardeşinin kim ve nerede olduğunu merak ediyor."

 

İşte İsmet Büyükataman'nın o sözleri:

 

ismet-buyukataman-mhp-min.JPG

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum