MHP'li adaydan flaş açıklama: AK Partililer MHP'ye oy vermeyin diyor

MHP'li adaydan flaş açıklama: AK Partililer MHP'ye oy vermeyin diyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayı, krizi tırmandıracak açıklamalarda bulundu. İşte şok gelişmenin ayrıntıları;

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Ak Parti milletvekili adaylarına yaptığını uyarının ardından başlayan tartışma tırmanarak devam ediyor. MHP Gaziantep milletvekili adayı Sermet Atay, AK Parti adaylarının Cumhur İttifakının gereklerini yerine getirmediklerini, gittikleri her yerde MHP’ye oy vermeyin çağrısı yaptıklarını ileri sürdü.

Konu ile ilgili Gaziantep Milletvekili adayı Sermet Atay, Telgraf Gazetesine önemli açıklamalar yaptı.

AKP’LİLER İTTİFAKA ZARAR VERİYOR

AKP il başkanı, büyükşehir belediye başkanı ve milletvekili Erdoğan’ın seçim sahasında MHP aleyhine çalıştığını söyleyen Atay, bu durumun etik olmadığını Cumhur İttifakına ihanet olduğunu dile getirdi. Bir ittifak sonrası seçime katıldıklarını söyleyen Atay, AKP kurmaylarının ne yapmaya çalıştıklarına anlam veremediğini ifade etti.

AKP’lilerin bu ittifaka zarar verecek söylemlerden uzak durması gerektiğini dikkat çeken Atay, kendilerinin seçim sahasında bir kendilerine bir de Recep Tayyip Erdoğan’a oy istediklerini belirtti.

MHP İÇİN KRİTER 7 HAZİRAN SEÇİMLERİ

7 Haziran’da hükümet kurma çalışmalarına katılmadıkları için halkın kendilerine tepki gösterdiğini ifade eden Atay, MHP’nin asıl oyunun o seçimlerin baz alınarak hesaplanması gerektiğini söyledi. Kemik oyumuz 7 Haziran’da aldığımız 170 bin oy diyen Atay, kendilerinden giden emanet oyları yeniden alacaklarını söyledi. Muhalefetin işinin seçimi uzatmaya götürmek olduğunu belirten Atay, Tayyip Erdoğan’ın seçimin ikinci tura kalması durumunda ezici çoğunlukla Cumhurbaşkanı seçileceğini ifade etti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum