MHP'li Aycan'dan flaş açıklama! Erdoğan'la davamız aynı değil

MHP'li Aycan'dan flaş açıklama! Erdoğan'la davamız aynı değil

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Aycan, Adalet ve Kalkınma Partisi hakkında zehir zemberek açıklamalar yaptı. İşte ayrıntılar;

MHP’li Sefer Aycan, Kahramanmaraş’ta bayramlaşma programında 24 Haziran seçimlerine ilişkin konuştu ve sert ifadeler kullandı.

AK Partili genel başkan yardımcılarının milletin içinde olmaktan korktuğunu söyleyen MHP’li Sefer Aycan, “Biz milletimizden korkmuyoruz, milletimizin içinde olmak istiyoruz. Aramızdaki fark bu. Biz oraları kullanmak için gelmedik" diye konuştu.

AKP’li isimlerin görevlerinin bitmesine rağmen kırmızı plakalı araçlarla gezdiğine söyleyen Aycan, “Hiçbir zaman kırmızı plakalı araçları kullanma niyetinde olmamıştır, daima özel araçlar kullanmıştır. Devlet ve parti işlerini ayırmıştır. Bugün hala görüyorum maalesef AKP’lilerin resmi plakalı araçlar kullandığını, görevi bittiği halde Meclis plakalı araçlar kullandığını, arkalarında 3 eskortla polis arabaları ile dolaştıklarını da görüyorum. Biz onlardan farklıyız, ben de genel başkan yardımcısıyım onlar da genel başkan yardımcısı. İstemiyoruz; biz milletimizden korkmuyoruz, milletimizin içinde olmak istiyoruz. Aramızdaki fark bu. Biz oraları kullanmak için gelmedik” dedi.

‘DAVAMIZ ERDOĞAN DAVASI DEĞİL’

MHP’li Aycan, Cumhur İttifakı’nın bir kişiyi desteklemek olmadığını söyleyerek,  “Biz her zaman bu görevi yaptık. Türk milliyetçileri 80 öncesi ve sonrasında da daima devletinden ve milletinden yana oldu. Genel başkanımız, asla ‘partim’ demedi, ‘ben’ demedi. Fedakarlık etmek gerekiyorsa bireysel anlamda etti, iki adım geri çekildi. O gün devleti kim temsil ediyorsa ona destek verdi. Bu, herhangi bir kişiye ya da partiye verilen destek değildir. Yani Recep Tayyip Erdoğan davası değil, davamız. Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek değil, bizim yaptığımız. Bizim yaptığımız, devlete, millete destek vermektir. Bunu iyi ayıralım. Şu an cumhurbaşkanıdır; cumhuriyetimizi, devletimizi, milletimizi temsil ettiği için destek verilmiştir, arkasında durulmuştur. Davamız, ülke ve millet davasıdır” değerlendirmesinde bulundu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum