MHP'li başkan istifacıları böyle tehdit etti

MHP'li başkan istifacıları böyle tehdit etti

MHP Samsun İl Başkanı, partilerinden istifa eden 5 meclis üyesini tehdit etti ve 'Bu kişilerin farklı hesaplarla meclis üyesi listesine kimler tarafından hangi kumpaslarla yazıldığını iyi biliyoruz. Yaptıkları çifte ihanetin bedelini ödeyecekler" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri Recep Güleroğlu, Ali Şener, Mücahit Uydu, Ali Kaplan ile Canik MHP Meclis Üyesi Mustafa Keleş'in partilerinden istifa etmelerine çok sert tepki gösterdi.

İstifa eden isimlere seslenen Tekin, "Bu kişilerin farklı hesaplarla meclis üyesi listesine kimler tarafından hangi kumpaslarla yazıldığını iyi biliyoruz. Yaptıkları çifte ihanetin bedelini ödeyeceklerini unutmamalılar" ifadelerine yer verdi.

ZAVALLILAR

Hiç kimsenin MHP'nin kurumsal kimliğinden daha büyük olmadığını ifade eden Tekin, "Kendisini bu kutlu davadan daha büyük gören, kerameti kendinde zanneden zavallıların taşıyamadıkları Milliyetçi Hareket Partili olma onuru anlaşılıyor ki kendilerine ağır gelmiştir. Bu hareketin kapısı Türk milletinin şerefli her bir ferdine sonuna kadar açıktır. 3 kişi gider, 100 kişi gelir. Bunun en açık örneği de yaklaşık 1 buçuk yıllık zaman zarfı içerisinde sadece ilimizde partimize üye olarak yanımızda saf tutan 2 bin civarında insanın MHP'yi tercih etmesidir" dedi.

VEBALİNİ ÖDEYEMEZLER

Tekin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Ülkücülerin helal oylarını siyasi rant malzemesi yaparak başka bir partiye taşıma amacı ile istifa eden zatlar iyi bilmelidir ki, bu vebali ne bu dünyada nede ahrette ödeyemeyecekler. Aralarında kişiliğine bu tavrı yakıştırmadıklarımız olduğu gibi, tam da kendilerine yakışır şekilde davrananlar da var. Ne acıdır ki istifa edip başka partiye gitmeye hazırlanan bazı meclis üyelerinin 2014 yerel seçimlerinde MHP'nin başarısızlığında büyük pay sahibi oldukları kamuoyu tarafından da bilinmektedir. Bu kişilerin farklı hesaplarla meclis üyesi listesine kimler tarafından, hangi kumpaslarla yazıldığı da ülkücüler tarafından iyi bilinmekte ve bu yaptıkları çifte ihanetin de bedelini ödeyeceklerini unutmamalılar."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum